Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

To nije cenovnik od Atlasa, njihov cenovnik nmg pronaći na sajtu, a bilo koja šlep sluzba iz inostranstva koja sarađuje sa njima sigurno neće šlepati auto po tim cenama...
 
Čovek uopšte nije napisao koja je šlep služba u pitanju, već je dao odgovor na tvoje navedene cene u prethodnom postu.
Ako te interesuje, evo ga link
 
Jasno je meni sta je napisano, al to nisu cene koje su realne za inostranstvo, malo je nerealno da ocekujes da te neko preko vozi za 1e po km ...
 
Evo cenovnik po 1 km za VOZI ukoliko nemate paket.
 

Prilozi

  • Screenshot_20230901_140651_VOZZi.jpg
    Screenshot_20230901_140651_VOZZi.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 155
Daju slepanje od 60km u slucaju saobracajne nezgode.
 
Evo nakon višesatnog čitanja na više različitih foruma i nakon zvanja Tesle i Atlasa odlučio sam se za Teslu. Uplatio jutros online.
Razlog: jedino Tesla hoće da mi osigura auto na stranim tablicama, a da mi pomoć na putu važi i u Evropi. Iz Atlasa su mi rekli da mogu da me osiguraju ali samo za RS. Vozzi nisam ni zvao s obzirom da sam pročitao da liku nisu hteli da prevezu vozilo sa bosanskim tablicama.

Što se tiče cena šlepanja i samih procedura, neznam kako se ovim osiguravajućim kućama ne isplati da imaju svoj šlep.?!?
Npr, neko stane kod Sivote a iz Beograda je..To je nekih 900km. Zašto da plaćaju nekom nebitno da li je 1, 1.2 ili 1.5€ po km. Plate vozača 100€, 200€ za gorivo i putarine i dovezu čoveka kući..Ne znam zašto bi plaćali 1.000€. Čak i da se plati korisnicima prenoćište još 100-150€ dok ne stignu, opet je to polovina (ili možda trećina) troška šlepanja..
Nego dobro, svako ima neku svoju logiku i razmišljanje.
Ja se nadam, kao što mi čovek iz Tesle reče, da ću se sa njima čuti samo jednom godišnje i to kada se produžava paket :)

Želim svima čiste puteve!
 
Sta se osiguranjima vise isplati nije tema kojom cemo se ovde baviti.
 
Ja uplatio vozzi, dobio na mojoj kartici "Sa nama na putu" poene, bila prosle godine ova akcija, evo sad vidim opet oko 500 bodova/dinara.
 
Koji je to paket?

Trebalo bi i na onom najmanjem da dobijes vise...
 
Za Vozzi RS koji je 3999 rsd
Kupovinom ovog paketa možete dobiti 399.90 bonus poena na SNNP kartici.
 
U potrazi sam za najboljom opcijom pomoci na putu...
Vidim da dosta njih pise za Atlas da je najbolja opcija, da nude bezuslovno slepanje na adresu korisnika ali naravno postoji zackoljica...
Trazio sam primer ugovora od njih i u njemu stoji da ima opcija "bezuslovnog slepanja" ali samo pod uslovom ako se prihvati da ce se auto doslepati za 30 dana max. od datuma prijave zatrazene pomoci( nznm kome bi to odgovaralo). Ukoliko zelite odmah ili najkasnije za 3 dana slep ka prijavljenoj adresi onda vazi pravilo 1000 eur/limit , sto nikako nije dovoljno ukoliko vam stane auto n.p.r. kod Soluna a treba vam slep do BG,ta usluga bi kostala u najboljem slucaju 1300km x 1.5e = 1950e, naplacuje se km za oba smera ( s tim da je cena slepa po 1 km verovatno sad oko 1.8e a mozda i preko 2e).


Ako uplatiš Atlas i još platiš 1.000 plus za šlep npr. iz Soluna - to je onda kao da nemaš ništa od pomoci na putu. Baš im je glupa fora sa tim sitnim slovima.
 
atlas24.jpg
Vozači, ne propustite‼️
OVOG SEPTEMBRA SMO VAM OBEZBEDILI POKLON ATLAS24H GUMA PAKET POMOĆI NA PUTU U VREDNOSTI OD 3.490,00 DIN PRILIKOM KUPOVINE INTERNACIONALNOG PLUS PAKETA.
Potrebno je da prilikom naručivanja Internacionalnog Plus paketa na sajtu www.atlas-servis.com u napomeni napišete "Grčka info" ili prilikom poziva na broj 061/3135-333 da kažete da ste član grupe Grčka Info.
"Internacionalni Plus Paket" sadrži: POPRAVKU VOZILA do 500 evra u inostranstvu ili povratak vozila za Srbiju sa neograničenom kilometražom šlepovanja do prijavljene adrese, hotelski smeštaj do 4 noćenja, Rent a Car do 4 dana...
Na teritoriji Srbije vam sleduju i 2 asistencije koje će vas tokom cele godine učiniti potpuno bezbrižnim na putu i nakon što se vratite sa putovanja iz inostranstva. Poklon Guma paket sadrži šlep do vulkanizera, reparaciju guma na vašem automobilu do 100 evra ili ako popravka nije moguća u tom slučaju dobijate nove gume u vrednosti do 2K evra!
 
ja sam davno koristio usluge AMSS pomoc na putu i vec neki duzi period se razmisljam da uzmem Teslu, Vozzi ili Atlas....vozikam se samo u Srbiji pa me zanima koje od ova tri da uplatim? nekako mi sva tri deluju slicno gotovo isto......hvala.
 
Caletu ispalo crevo interkulera na autoputu, na moje insistiranje prešao sa vozzija na atlas. Došao slep posle 1h, vratio ih do kuće(lokalnog majstora) , majstor zategao selnu za 2min, seli u kola i otišli nazad do Grčke, 700km. Kakva divna priča 🤣. Preporuka za Atlas.
 
Kad citam sve ovo ne uzima mi se nista, a imam vozzi. Najvise me zanima inostranstvo i put na more.

Zanima me da li je neko imao iskustva sa osiguranjima osiguravajucih kuca?
Video sam da ima Generali, Globos, Dunav, Uniqa, Triglav, Wiener, Milenium...?

Edit: vozim letos po noci kroz Makedoniju autoputem, onim delom kroz planine mrkli mrak, reko zamisli stane mi ovde auto, pa ja ne bi smeo da izadjem iz auta jos ako mi se ne jave iz vozzija...
Tacno bi ih tuzio za pretrpljeni strah.
 
Poslednja izmena:
Ma nije ništa strašno. Još ako si bez dece lagano. Pozoveš, sačekaš nešto i to je to. Problem je kad imaš ne daj Boze udes..
 
Postoje deonice puteva (i kod nas i u Makedoniji (a verujem još kojekude)) gde bi zaista bilo gotovo smrtonosno da se automobil eto tek tako zaustavi.
Nije mi se nikada desilo ni sa jednim autom da tek tako umre u vožnji, ali eto postoji i takva mogućnost.

Na kraju krajeva, uvek je tu i mogućnost udesa.
 
Ili kao što se nama jednom desilo, zabagovao pokazivač goriva, na automobilu koji je prešao ~14.000km. Još u garanciji. Pokazuje 144km i nestane goriva na autoputu u Madjarskoj 🙄

Auto sada ima preko 70.000 i nikada se nije ponovilo.
 
Želim da podelim svoja loša iskustva sa AMSS "pomoć na putu" .
To što oni zovu pomoć na putu je daleko od usluge na koju možete da se oslonite ako vam se desi problem.
Imao sam udes u Grčkoj na oko 800km od Beograda, srećom bez povređenih. AMSS paket koji imam pokriva šlep od mesta udesa u EU do mesta boravka.
Nakon završenog uviđaja policije sam pozvao call centar i zatražio šlep do Beograda. Nedugo nakon toga me poziva vozač i kaže da se sprema da pođe po nas iz Beograda, vozi po tahografa, poštuje ograničenja i odmore sa dva granična prelaza čekanje može da potraje duže od 14h. Zatečen ovim sam ponovo pozvao operatere i zamolio za neko brže rešenje, bili smo na autoputu, daleko od svih naseljenih mesta, sa jednom flašom vode i malo hrane na 30 stepeni.
Posle urgiranja korisničkom servisu me poziva vozač i drsko komentariše da ja nemam prava da tražim bržu uslugu. Kaže da se on pita za sve i da ima ovlašćenja direktora (kumovske veza) preti mi da ne smem više da pozivam operatere, a da ću tek sad videti kad će doći po nas...
Nakon još jednog poziva operaterima shvatam da imaju zabranu da mi daju bilo koju informaciju, naprasno su pistali neupućeni...
U ovakvoj situaciji nalazim drugo rešenje, organizujem šlep iz Skoplja koji sam plaćam, kako bi imali opcije za dalji put, servis, hranu i prenoćište. Šlep iz Skoplja stiže za oko 5h. Krećemo šlepom prema Skoplju a šaljem mejl AMSS da smo se uputili prema Skoplju i da usput dogovorimo mesto pretovara vozila. Shvatio sam da klan u organizaciji dobro sarađuje pa bi čekanje na nekog ko se bahati i ne poštuje klijenta moglo još duže da potraje. Morao sam sam da nađem neko rešenje i da ne zavisim od bahati kumova.
Kod Skoplja smo se našli na benzinskoj stanici, moja supruga je pre granice kontaktira vozača.
I to nije sve. Šlep koji su poslali nema nosivost da prevozi moje vozilo. U B. Potoku nas zaustavlja policija, proverava nosivost šlep vozili i konstatuje maksimalnu nosivost 1500 kg. Traže mi saobraćaju od SUV i zaključuju da je šlep vozilo pretovareno!
Pored vozača u kabini smo bili supruga i ja i još jedan vozač koji je spavao u krevetu iza sedišta, u vozilu registrovanom za prevoz 3 putnika svesno voze 4 putnika. 2 prekršaja savesnih kumova.
Kako se pravdaju da poštuju zakon a onda krše dve odredbe ZOBS, pretovarenost teretom i vožnja putnika na krevetu za odmor.
Tako funkcioniše AMSS, kako ih nije sramota da svoju uslugu zovu pomoć na putu, sramno i neprihvatljivo ponašanje.
 
Iskreno, nista me ne cudi.

Ako kum ima prave veze u AMSS, resice mu te kazne bez problema.
 
Jedna poznanica radi u amss, isla na sluzbeni put i kod Jagodine joj crkne auto, upalile se sve lampice, motor otisao u djavola. To se desilo oko 10:00.
Slep je dosao u 18h. Neko je odlucio da posalje ekipu iz Bg, a gospoda nisu htela da plate putarine pa isli lokalnim putevima.
 
Iskreno nekad su odlično radili, bar u Srbiji, ali ovo nema veze na normalnim poslom.
 
Da li neko ima iskustva ako mu je majstor u drugom mestu, recimo hteo bi da iskoristim slepanje od NS do Valjeva, auto je u NS, a hteo bi ga odvuci kod majstora u Valjevo?Auto nije u voznom stanju.

Imam AMCC paket Srbija+region.
Ukljucuje 2x neograniceno slepanje do kuce, ali meni ne treba do kuce...
 
Svaka pomoć na putu važi samo u slučaju nezgode/kvara.

Ne znam kako funkcioniše ako ujutru sedneš u auto i konstatuješ da auto neće da se pokrene, da li je pokriven šlep od kuće do servisa. Ali od kuće, pa do servisa u drugom gradu, sigurno nije pokriveno.
 
Nazad
Vrh Dno