Šta je novo?

Uskoro startuje SearchGPT pretraga – može li ChatGPT prekinuti Google dominaciju na webu?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
SearchGPT-OpenAI.webp

Uskoro startuje SearchGPT pretraga – može li ChatGPT prekinuti Google dominaciju na webu?​

Da li nastupa nova era Interneta? SearchGPT se ozbiljno priprema da izazove Google dominaciju krajem godine, nudeći AI pretragu na potpuno prirodnijem jeziku i verodostojnim izvorima informacija

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-chatgpt-prekinuti-google-dominaciju-na-webu/

Naravno da ne.

i ja mislim da je realno

Ima samo jedan razlog zbog kog AI može da ima prednost : Google Ads.
AI je izuzetno nepouzdan, zna da lupa gluposti samo tako ali je uverljiv dok laže. 😃

Rekao sam Chat gpt da mi navede 5 laptopova iz 2024 koji imaju VIA zvucnu karticu naveo mi je 5 koji ni jedan nema via zvucnu karticu nego Realtek i na kraju je priznao da ne moze da nadje takav laptop.
Ja već duuuugi niz godina nisam video takav laptop, a prošla mi je gomila kroz šake.

Мислим да није питање да ли ће, него када ће. Мада мене лично смара ChatGPT, не користим га, или јако ретко.

Мислим да није питање да ли ће, него када ће. Мада мене лично смара ChatGPT, не користим га, или јако ретко.

ja ga volim, kada mi treba brz odgovor na neko pitanje, ja pitam. Mada mnogo puta se i odvalio kod mene sa odgovorima. Ja mu napišem ne lupaj, a on mi se izvinjava :D

Što preciznije postavm pitanje, to mi da precizniji odgovor. Nije svemoguć, ali meni mnogo pomaže. Čekam da Canvas bude dostupan svima, pa da vidimo i to kako će da radi. Umesto besomučne pretrage po stackowerflowu, možda će biti dovoljno raditi u kolaboraciji sa njim u Canvasu.

Za početak je bolje da se uporedi sa Perplexity. Google već ima AI pretraživanje, ali ne prikazuje nama u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno