da sprej ili kompresor bi bili dobro resenje kada bi se takve intervencije radile na nekom poljancetuCrni je napisao(la):Uh...
Kad sam procitao naslov vec sam se zabrinuo da ce sledece biti nesto tipa "Kako overklokovati peglu" ili "Nece da mi se upali mixer"...
Ma najbolje ti je da koristis "sprej" sa komprimovanim vazduhom, pa malo produvas po kucistu i pri tom vodis racuna da ti ne otkaci neki kabl, jedino sto taj "sprej" nije dzaba da bi se to radilo cesto....
D-KEE je napisao(la):Broz - aj' me pozovi na placinke da vidim kako izgleda taj nastavak za usisivac 😀 :wave;
mogu da se kladim da ne znas ni tiganj u rukama da drzis a kamoli da peces palacinke 🙂... nego ako si napravio i ti neki nastavak za ususivac - mozes da ga uslikas i posaljes mi sliku na dobro znani mailPJ je napisao(la):Joj nemoj samo recepte da menjate 😛...
D-KEE je napisao(la):mogu da se kladim da ne znas ni tiganj u rukama da drzis a kamoli da peces palacinke 🙂...
D-KEE je napisao(la):da li neko zna gde moze da se nadje neki maleni usisivac pogodan za ciscenje unutrasnjosti racunara, stampaca,...
D-KEE je napisao(la):nikad culi 🙁
adakom u keza milosa? koliko si ga platio?pop je napisao(la):Ma, ja sam bas tamo kupio jedan mali usisivac za ciscenje kucista i sl.
To je bilo pre mesec dana...
D-KEE je napisao(la):adakom u keza milosa? koliko si ga platio?
pop je napisao(la):Bas taj. Mislim da je bilo ispod 500 din. ali nemoj da me drzis za rec. U svakom slucaju, nije bilo dranje.
Misko je napisao(la):Da nije malo jeftino?
a gde ima to da se kupi?JOBAH je napisao(la):...Mislim da je prava stvar za nekih 70-80 evra Makita ili Boch rucni kompresor. To izduvava po potrebi i elektrone iz chipova 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari