Šta je novo?

Kućna multimedija Usisivač na baterije za auto

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 1600af
Matična ploča
Gigabyte ab350m-gaming 3
RAM
2x16gb 3200mhz
GPU
Rx 6700xt
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk
PSU
Asus strix 650w gold
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech Master
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koristi li neko ove male usisavače? Jedino mi Xiaomi od 5500rsd izgleda ok. Kakvi su ovi jeftiniji ako je neko kupovao?

Ja sam imao onaj mali beli xiaomi. Ok je dok je radio. Brzo mu se zeznula ona klapna koja se otvara pri ukljucivanju pa sam ga bacio. Sad trazim nesto kvalitetnije a kompaktno ali ne nalazim.

Sad vidim da se napokon pojavio kod nas Karcher CVH 2 tako da ga kupujem sutra-prekosutra.
Hvala na temi :)

Zar mogu išta da usisaju? Ja odvrćem na maksimum Bosch gajtanski i nekad ni to nije dovoljno, već koristim oštru četku nastavak pa timarim.

Nije to za usisavanje stana ili kuce.
Meni treba za kola i kompjuter.
Porucih upravo 2 komada. Malo se ceka ali nije mi hitno. Bitno da sam resio.

Imao Xiaomi, sada imam Lidlov. Za prvu pomoc, uklanjanje mrvica sa sedista i slicno, rade posao.
Ako mislis na neko ozbiljnije usisavanje patosnica kada se unosi blato i zemlja - svi ti mali usisivaci mogu da posluze i za takve radnje ali im se kese (rezervoari) previse brzo pune. Mene je nerviralo sto posle 5 minuta usisavanja moram da provedem 30 minuta u detaljnom ciscenju filtera i ostalih delova da bi usisivac bio upotrebljiv ponovo.

Naravno ni jedan ovaj mali rucni nece zameniti pravi usisivac,ali za sitne i brzinske stvari po autu zavrsava posao.
Sto se tice usisavanja patosnica, ja sam pre koristio zimski (gumeni) i letnji (platneni) set, medjutim gumeni je jako laksi za odrzavanje,uzmes istereses, lako usises, isprskas u periodnici i cisto, kao novo, dok recimo iz platnenih patosnica ovi usisivaci izvuku jedna mozda 50%, uvek se nesto zabode u njih sta mali usisivac ne moze izvuci. Tako da sam iz upotrebe izbacio skroz platnene, iako imam dva seta originalnih.

xiaomi slabo vuče, mislim može on donekle da obavi posao, ali tokom leta...za skupljanje neke ozbiljnije prljavštine i ne daj bože blata nije...mada, kad je blato tu samo pranje pomaže...

Nazad
Vrh Dno