- Učlanjen(a)
- 20.10.2004
- Poena
- 1,005
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
- GPU
- Asus TUF RTX4090
- Storage
- 2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
- PSU
- Corsair HX1500i
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Problem: posleinstalacije xp-a, sve je radilo ok, al je od pre neki dan pocelo da se desava sledece:win se podigne i onda zastane na welcome, a onda se cuje onaj 'bump' zvuk.Kad nestane welcome onda iznenadjenje: neka eror porukica na kojoj ima da se klikne ok, a windows kao da sam ga upravo instalirao(livadica, oblaci i plava tema...).I onda posle shocka provalim...
Dakle iz nekog razloga me je ulogovao kao Nex/administrator, umesto Nex/nenad nesovic...i onda jedva uspem da se ulogujem kako treba.jednom mi se cak desilo da na welcome ekranu pise click on user name,a na njemu nema nicega?WTF?
Da li je problem opcija "send administrative alerts" u opciji startup and recovery u my computer/system properties/advanced? Kapiram da je win pokusao da me kao admina obavesti za neku glupost...
sta mi je ciniti? danke
Dakle iz nekog razloga me je ulogovao kao Nex/administrator, umesto Nex/nenad nesovic...i onda jedva uspem da se ulogujem kako treba.jednom mi se cak desilo da na welcome ekranu pise click on user name,a na njemu nema nicega?WTF?
Da li je problem opcija "send administrative alerts" u opciji startup and recovery u my computer/system properties/advanced? Kapiram da je win pokusao da me kao admina obavesti za neku glupost...
sta mi je ciniti? danke