Šta je novo?

USDownloader pitanje?

Ovaj "moj" paket USDa se po pitanju skidanja sa free RS ponaša isto kao bilo koja druga verzija USDa ;) Razlika je što "moja" verzija skida sa MU i NL bez unošenja kodova, tj. automatski.

Po pitanju shedluera - nemam pojma, nikada nisam ni pogledao taj deo, sorry :)

Zaista dobar programcic, definitivno brzi od CryptLoad-a, odnosno manje zahtevan. :)

Opet problemi sa RS fajlovima od 200 mega!

Који фајл ? Дај да ми покушамо да скинемо
Што се брзине тиче,то је углавном везано за провајдера,за време када преузимаш нешто са интернета (рецимо мени обично увече око 20-22h скоро увек опадне брзина).

Poslednja izmena:
i meni je u poslednje vreme drasticno opala brzina skidanja, sa 480KB/s na sad 33Kb/s a i manje. koristim IKOM 4MB/s. skidam sa netload.in burek.

a da, koristim jDownloader 0.6.193. da li je do provajdera?

Nije da se žalim ,) ali ne kontam kako ovo čudo čeka na rapidu samo minut i po između partova?! A skidam naravno free, iz browsera ili CryptLoad-a mi je time out 15 min.
Sad sam ga tek probao i odmah na prvu loptu mi se jako sviđa, par krupnih prednosti u odnosu na crypt:
-mnogo brži (crypt kilavi dok se podigne)
-lakše i jednostavnije ubacivanje linkova
-i najbitnije, crypt je prečesto prekidao u sred downloada i opet odbrojavao, pa iz početka... ja kontao da je to do moje konekcije, ali kod USD-a toga nema, mada videćemo, tek sam skinuo tri part-a.
Još ako ovo sa čekanjem i dalje bude ovako...:banana:

Ma izgleda da je bio happy hour, skontao sam posle ali nisam više mogao da editujem. Nije mi odmah palo na pamet, nisam se do sada bavio ovim, tek od skora sam dial-up zamenio wireless-om. Dva puta je čekao po minut i po, a za sledeći part već 15. A jutros vidim i da je zabušavao noćas, isto kao i CryptLoad, znači skine malo pa stane, čeka, pa krene iz početka. Nemam pojma do čega je, da li moja konekcija zastane ili nešto rapid...

I meni se desava da pukene konekcija, imam premium nalog, i cript i usd i j downloader i iz opere
samo stane.

Zna li neko sta je da li Lelekom *****ava ili je do rapidsera.

Evo pitanja za sve koji koriste USDownloader.
Koristim ga vec par godina i uvek je radio perfektno, a od kada imam Telekomov adsl, onda sam USD koristio u kombinaciji sa IPChangerom (spec. kreiranim, na EliteSecurityju).
IPChanger funkcionise na bazi skripte koja se ubacuje u Scheduler USDownloadera. No, da se ne uvlacim u to, IPChanger i dalje radi ali od skora meni ne radi Scheduler ni u jednoj verziji USD-a koju sam probao.
Da li se nekome pojavljivao slican problem? Kako ste ga resili? Nisam nikad imao instalaciju USD vec sam ga uvek pokretao direktno iz foldera u kome su smesteni fajlovi programa, a u zadnje vreme sam probao dve-tri verzije, koje su radile perfektno, a sad ne radi Scheduler ni u jednoj. Jednostavno, cini mi se da izvrsi skriptu ali nikako da krene sa sledecim fajlom, nebitno koji je host u pitanju. Plasim se da se nisu negde svi zaglupeli i upisali nesto u registar i sada se tu bune. Mada, izbrisao sam sve tragove iz registra koje sam pronasao.
Ima li ko ideju? Drugi programi mi ne padaju na pamet jer nijedan nije primaci USD. Pokusao sam sa jDownloaderom ali u njemu ne funkcionise skripta.
Hvala.

Da li moze i kako da se namesti da se koristi kod Limited account-a?

Nazad
Vrh Dno