Šta je novo?

USB

johanbean

Cenjen
Učlanjen(a)
07.02.2012
Poena
159
Danas sam otisao kod ortaka da mu ubacim ssd u kuciste i da dignem sistem. Povezao sve i inst. WIN 7 64x. Prvo me zezao sistem i Chrome. Zabadao (zaledi se) na svakih par min i posle 30sec nastavi i sve u krug. Zamenio S-ATA kabal i inst Mozilu, sve radi kako treba. Poskidam drivere (chipset, zvuk, grafika) i posle restarta izbacuje NO CABLE nekih 20 sec. Posle tih 20 sec izbaci sliku i krene Bios sa proverom. Sve je ok osim greske za tastaturu. Digne sistem i nece usb portovi da rade. Restartovao par puta, res Bios(zadnja verzija), otvorio ponovo, sve povezano kako treba (poskidao i nakacio jos jednom celu masinu), nema naduvenih kondezatora i sl. Upalim ponovo, 20sec nista, provera (samo tastaturu prijavljuje) , digne sistem, usb portovi i dalje ne rade.

Konf:
Phenom 955
Msi 870A-G54
2x3 Gb exceleram
MSI 560
Seasonic 620w
WD Green 1tb
TT v9 BlackX

Patriot Blast 240gb

Jel imao neko neku slicnu situaciju pa da da neki savet da se ne cimam mnogo kad budem seo sutra da skidam i cistim sve (btw komp je mnogo strokav :D)

Jesi li u BIOS-u namestio Legacy USB ?

Ne mogu da udjem u bios. Ne radi usb ni ps2. Jedino sto sam mogu da uradim je da flesujem bios i nista.

Poslednji put kad sam se sreo sa greškom sa povezivanjem tastature, bila je H81 ploča, i problem je rešen zamenom SSDa. Kako i zašto, i dan danas ne znam.

Meni izbacuje "keyboard interface error" ( nasao sam jos par njih koji su imali isti problem sa ovom plocom i resili zamenom iste).
Probao sam i varijantu da dignem sistem bez ssd-a, isto se ponasa.

Da li si pokušao reset biosa? mozda je on pobrljavio?

Nazad
Vrh Dno