Šta je novo?

USb

delija1984

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2007
Poena
304
imam problema sa usb nekad mi pronadje uredjaj koji ubodem a nekad nece obicno nece da nadje uredjaje sa usb 2.0 mp3,dzojstik,flash..........pomoc

probaj sa najjnovijim drajverima za plocu

Mislim da si nemocan...nemoguce je da sve radi ok bas uvek,ipak ih kinezeri stancuju po 5kom u sekundi!

resenje ce sigurno resiti sa PCI karticom sa USB 2.0 portovima

Ako imas Epox slazem se PCI-USB 2.0

Imao dve ovakve PCI to USB 2.0 kartice (jednan je bio DIGITUS-to se secam) i obe su pravile isti problem,tek treca je radila/radi kako treba (i to neki anonimus). To je standardna pojava-dva porta rade ,dva ne rade kako treba i slicno . Secam se da nisu pomagali driveri za plocu sigurno(bar kod mene).

Mnogo sam se raspitivao i mucio---jednostavno treba da te uke*a sa ovim.
Neko mi je cak pomenuo da je problem sa IRQ-ovima ali nesto sumnjam.

Ko zna nek javi,zivo me interesuje??

Poslednja izmena:
Pokusaj da reinstaliras sistem, ali instaliraj Windows XP Service Pack 2, zato sto on u sebi ima drajvere za USB 2.0. Ukoliko problem nije hardverski, mislim da ce ti reinstalacija resiti problem.

Ja imam neku no-name PCI kartu za USB 2.0 portove (3+1), a na ploči samo dva USB 1.1 porta. Win XP SP2. Kad sam stavio karticu, instalirao darjvere, mislim da je samo jedan port hteo da radi kao 2.0.
Negde nađoh savet da deinstaliram sev USB portove, uključujući i onboard portove, i da restartujem sistem (bez čačkanja drajvera). Tako uradih - i sve OK!

Vrh Dno