Šta je novo?

USB wifi adapter - kompatibilnost

celavii

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2008
Poena
320
Potrebna mi je pomoc, da li neko zna koji ce USB wifi adapter sigurno raditi na snow leopardu? Imam TP link TL-WR340GD ruter ali ne zelim da razvlacim kablove 10m.

Hvala u napred!

Pa valjda jeste...sad ostaje samo jos jedan problem, gde naci ovaj usb? Ne vidim da ga igde ima u srbiji

Ima ga u tehnomarketu usce i mnogim drugim radnjama, kosta 2.300-2.500 din a imas isti taj u MACOLI za 5.000 :)

Imam neku Realtekovu PCI karticu, ima drajver za Mac verzije 10.2 i za 10.4 ( beta), ne znam dal bi radila, svakako mi treba USB varijanta zbog manjka PCI slotova:crash:

TP-Link 321G takodje radi i košta 1250 din. To je RT73 chip. Jedino što ti treba je softver za MAC OSX koji može da se skine na Ralink-ovom sajtu. Moja iskustva sa njim ipak nisu najsrećnija, iako je jedno vreme radio, verovatno je problem bio u verziji tog softvera. Na netu mnogi tvrde da im radi lepo. Lično ne volim kad mi se ne potpiše kao nativni airport, pa sam prešao na PCI opciju i nisam više eksperimentisao. Ovo je čisto da znaš, pa ako ti nije skupo možeš da eksperimentišeš.

D-Link DWL-G122...provereno radi..probao sam ga i na Panteru,Tigru i Leopardu...za Snow ne znam ,ali verovatno radi....

Mucim se vec sat i po i nikako da proradi ovaj DWL G122 na Snow Leopardu! :( Zna li neko koji driver mu treba. Pokusao sam nekoliko i nista. Pod usb uredjaji se javlja lepo, D-Link i sve fino do detalja, ali ga nema nigde osim tamo... :S:

Win u device manager kaze da je E Revision

Poslednja izmena:
Sta mislite o D Link dwa 125 ?
Kod:
[url]http://itsvet.com/proizvod/d-link-dwa-125/comp_comp_networkadapter/219/271[/url]

Win u device manager kaze da je E Revision

Ne znam da li moze ta revizija. Zavisi od chipseta koji je koriscen. C1 radi bez ikakvih problema jer koristi Ralinkov chipset. A citao sam da sigurno radi i B1.

izvini koji driver si koristio za ovaj DWL-G122 imam tiger os i ako može neki link

može li neko uputstvo za instalaciju i ako može link za driver za ovaj dwl-g122

lol Kakav rafal. :D

Sve u svemu, kontaktirao si me na PM i pomogao sam ti koliko je bilo u mojoj moci. Sada je sve na tebi. :)

Nazad
Vrh Dno