Šta je novo?

Usb to hdmi adapter.

Panco

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
Ima li gde u bg ,uzeh drugi lcd koji nema vga ulaza ja mislio da je to standardno pa nisam ni gledao i sad cvrc.

:sceptic::lupko:

Ne možeš preneti sliku na monitor preko USB-a.

Poslednja izmena:
Sigurno neka osakacena video karta,kad je tako gde bih mogao da najdem neku jeftinu usb kartu sa hdmi izlazom pretrazih po cenovnicima i ne nadjoh,mozda neko zna ,bzv mi da sad menjam jos i lptp.

Poslednja izmena:
Imaš prostije rešenje. Tvoj monitor sigurno ima DVI ulaz dok laptop najverovatnije ima klasični D-sub analogni video izlaz. Samo ti treba VGA->DVI adapter koji možeš naći bilo gde i nije skup. Ako laptop ima DVI izlaz onda još bolje. VGA->HDMI konvertori su veoma skupi i ne znam da li ovde uopšte mogu da se nađu.

Poslednja izmena:
Lptp ima vga a treba na lcd tv koji ima hdmi ulaz,dobra ti ideja kad bi mogao vga to dvi konvertor pa dvi to hdmi to bi ispalo najjeftinije ako je ikako moguce...

VGA>DVI funkcionise samo na monitorima koji preko DVI ulaza mogu da prime analogni signal (tzv. DVI-I), tako da varijanta VGA>DVI>HDMI nikako nece moci jer je signal sve vreme analogni. Potreban je neki a/d konvertor u celoj prici da bi to moglo da funkcionise.

Vrh Dno