Šta je novo?

usb tastatura

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
ok interesuje me moze li komp da prepozna dve tastature(ps/2 i usb)u isto vreme? ako je odgovor pozitivan zna li neko koja je najjeftinija tastatura koja se kaci na usb???
pozz!!

nisam siguran za ovo, ali sam video valjda u imtelu, adapter sa jednog na dva ps/2 ulaza (mislim da je nesto oko 100 dinara). moze i to da ti bude resenje.

jedino je fkra dal rade obe tastature u isto vreme???ja ne verujem da mogu da obe tastature rade preko tog adaptera.ali thanks za info!!!
pozz!

Poslednja izmena:
Mogu dva misha (PS2 i USB) u isto vreme. Verovatno bi mogao i tretji, ali nisam probao :)

Ja probao bezicni komplet Logitech (koji se kaci preko USB), a na PS2 su bili i tastatura i mis, obe tastature i oba misa su radila u isto vreme.

a jel mogu tastature da se koriste u igrama kao posebni uredjaji, za svakog igracha po jedna. npr PES4 (WE8i)???

jox je napisao(la):
a jel mogu tastature da se koriste u igrama kao posebni uredjaji, za svakog igracha po jedna. npr PES4 (WE8i)???

to je i osnovni razlog zashto bi uzimao usb tastaturu!! poshto ja dobro igram na tast. ,a i moj drug takodje pa kad igramo jedan protiv drugog uvek jedan mora da igra na game padu............
pozz!!!

Nisam probao da igram sa dve tastature, sa bezicnom jesam a istovremeno je bila prikljucena i ps2, nju nisam probao, ali verujem da bi to moglo.

Verovatno bi moglo da se igra sa dve tastature ali morali bi da imate mapirane skroz razlicite komande.
Kad bi ti kretanje bilo na recimo AWSD tvoj drug na drugoj tastaturi ne bi mogao da koristi iste tastere jel bi pomerao tvoje igrace.
Ispravite me ako gresim...

heh ajd malo revive ovog threda...

elem nije mi i dalje jasno el ce dodatna usb tastatura raditi zasebno od one nakachene na ps2. Lichno sumnjam al vidim da je activated1 uzeo usb tastaturu za pes4 i nije se zalio da mu nesto ne radi. ajd activated1 molim te reci kako si sredio(ako si sredio da rade 2 tastature) ili bilo ko drugi ko zna kako ovo moze da se izvede.

Nazad
Vrh Dno