Šta je novo?

usb stick problem

bse

Slavan
Učlanjen(a)
03.06.2005
Poena
304
ljudi pomagajte imam neki bas glup ali nerjesiv problem

naime flash me ubi u pojam
do prije neki dan je radio normalno na mom racunaru i to skoro 2 godine ( cel na 333mhz, da ne nabrajam dalje, da se ne sramotim) pa se odjednom pojavio problem slijedece prirode : stick je normalno prepoznat na racunaru, pristupa svim fajlovima koji se na njemu nalaze, mogu ih brisati, mogu kopirati fajlove na njega ali ne mogu da fajlove koji su na njemu skidam sa njega (negdje u pola kopiranja se zaglavi i prijavi neki I/O error i kako nije u mogucnosti da sacuva fajlove
na svim ostalim racunarima (sto na faxu, sto na poslu) radi besprijekorno, znaci samo me kod kuce podje8.... :)

sta je u pitanju i moze li se rijesiti problem?
ps. formatirao sam disk i ponovo instalirao win2k sa SP4 u nadi da ce se time rijesiti problem (nadao sam se da su se drajveri poje8ali)

Jel na svim USB priključcima na kompu isto reaguje?
Probaj neki drugi flash drive. Takođe, uradi formatiranje svog flasha na nekom drugom kompu, pa onda probaj kod sebe. Srećno.

elem zaboravio sam i to da napomenem vec prije
od kolege flash (kingmax 256 mb rama) radi sasvim normalno
posto imam samo 2 usb porta isprobao sam oba i na oba se isto ponasa
ponasa se isto i kad podignem win98 (imam 2 OS-a na masini)
formatiranje sam isto probao (i na svojoj i na drugim masinama) i nije pomoglo
jednostavno se ponasa k`o da ima bad sectore (cita do tacno odredjenog dijela i tu stane) a cini mi se da je tako nesto nemoguce
ugh

Savrseno je moguce. Bed sektori na flesu 99% znace da isti crkava. Istestiraj chkdiskom/scandiskom, mada mirise da je to - to sto se tog flesa tice.

hmmm probao sam vec a probacu ponovo, mada mi je smijesno sto svuda normalno radi samo kod kuce nece
evo sad sam stavio i win xp pro (sp2) u nadi da ce to rijesiti stvar ali cvarak
u svakom slucaju hvala svima

Nazad
Vrh Dno