Šta je novo?

USB sky star problem?!?!

• Začetnik teme Začetnik teme kosmik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kosmik

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
319
prikljucim na komp, instaliram drivere koje sam dobio uz karticu i signal jacina 27% cistoca 0%, kako na jednom tako na ostalim kompovima, signal je na astri, nema signala a komp je sve prepoznao,ali neznam sta je u pitanju?
kartica je nova,poslije sam stavio najnovije drivere sa sajta i opet isto?!
sta da radim, kako da je natjeram da radi?
ili je nesto riknulo totalis i nema oporavka?

help!!!

Poslednja izmena:
Prvo treba da utvrdis (ako nisi) da li uopste ima signala, pomocu nekog risivera. Mozda se antena pomerila, pokvario lnb, kabl.. ima mnogo stvari koje imaju vecu sansu da ne rade od samog tjunera.
Poz o/

Poslednja izmena:
Provjereno brate, dva resivera rade kao sat, a sa karticom nista.
Nisam nikada radio update firmware-a, neznam da li je to mozda rjesenje?!?!?

Ako je provereno, onda ok, ne bih da baksuziram, ali :S:, ja sam sto prodao sto instalirao vise hiljada PCI SkyStar2 i HD kartica i bukvalno bilo je nekoliko kvarova. A od dvadesetak USB jedno 6,7 mi se vratilo kao pokvareno. Tako da je realna opcija da je pokvareno nesto :crash:

Pazi, komp je vidi, sve se instalira sa njegovim originalnim cd-om ali trazi win xp sp2, ali i sa novim softom isto,driveri ok, ali onaj zeleni kruzic za signal nece da radi, samo kaze da ga nema.
Mislim da je tuner u pitanju, ali nisam majstor za to da mogu da tvrdim.
Kazi mi moze li se to popravit ili je to svrsen cin?
Govorili su me neki da updatujem firmware ali nisam to nikad radio, ali i da uradim uz necije upustvo da li mislis da ce imati efekta?
Mozda je ipak tehnicki kvar, negdje malo dobilo struje ili vec sta?

Nazad
Vrh Dno