Shobe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2005
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
- Matična ploča
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
- RAM
- Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
- GPU
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Storage
- Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
- Zvuk
- Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
- PSU
- Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
- Kućište
- Be Quiet Pure Base 500 FX
- Monitor
- Lenovo L27q-30
- Miš & tastatura
- Logitech M650L & Logitech MX Keys
- Mobilni telefon
- iPhone 8 128GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Prodajem nov, nekoriscen USB 2.0 switch koji omogucava da dva racunara naizmenicno dele maksimalno cetiri USB uredjaja (mis, tastaturu, flash memoriju, skener, stampac,..). Pritiskom na dugme se odredjuje koji ce racunar u datom momentu biti povezan sa njima. Ovo eliminise situaciju da se po potrebi kablovi uredjaja vade iz jednog i ukljucuju u drugi racunar i obrnuto.
Porucio sam ga pre vise meseci preko interneta, ali je dosta kasnila njegova isporuka, pa sam u medjuvremenu porucio i dobio drugi, tako da mi je ovaj postao visak. Kutiju sam samo otvorio da proverim njen sadrzaj. U njoj se nalaze switch, dva USB kabla duzine 1.5m i jedan mikro USB kabel, u slucaju da se prikljucuje uredjaj koji zahteva dodatno napajanje (npr. HDD), posto postoji prikljucak i za njega. Sam adapter za napajanje ne spada u pakovanje.
Napomena: ovo NIJE KVM switch, stoga ne podrzava audio i video uredjaje, kao sto su monitori, zvucnici, itd.
Pozeljno je licno preuzimanje u Novom Sadu, ali mogu da posaljem i postom.
Kontakt: PM
Cena: 1500 din.
Porucio sam ga pre vise meseci preko interneta, ali je dosta kasnila njegova isporuka, pa sam u medjuvremenu porucio i dobio drugi, tako da mi je ovaj postao visak. Kutiju sam samo otvorio da proverim njen sadrzaj. U njoj se nalaze switch, dva USB kabla duzine 1.5m i jedan mikro USB kabel, u slucaju da se prikljucuje uredjaj koji zahteva dodatno napajanje (npr. HDD), posto postoji prikljucak i za njega. Sam adapter za napajanje ne spada u pakovanje.
Napomena: ovo NIJE KVM switch, stoga ne podrzava audio i video uredjaje, kao sto su monitori, zvucnici, itd.
Pozeljno je licno preuzimanje u Novom Sadu, ali mogu da posaljem i postom.
Kontakt: PM
Cena: 1500 din.