Šta je novo?

USB Radio

ceta

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
630
Da li je neko imao iskustva sa USB radiom. Da li to radi kako treba i da li ima antenu za prijem. Pozdrav :,,:

Onaj radio sto je opisao u SK se samo napaja iz usb-a,ima na banovom brdu u trznom centru preko puta meka u radnji sto prodaje razne kablove usb radio koji ima daljinski i software,kosta oko 2000.

Kupio sam USB radio preko neta, i dobio ga na kućnu adresu. Cena je 825 din. Radi korektno, a mana je sto nema softver, pa svaki put mora da se trazi stanica. To bi bilo strasno da sam u BG ali u Kikindi ima svega 5 radio stanica pa i nije neki zamor. Pozdrav :,,:

gde si ga uzeo?
koja marka(model)?
Ima li antenu?
kako bez softwera?
i meni treba jedan
napisi malo o njemu...ako ti nije problem...)

Ko zna?
Isto?
Ne verujem, nece valjda usb stik visiti sa metrom zice, zar ne? Verovatno unutrasnju, ali to je shit.
Lepo bez softvera, valjda ima jedan taster za "scan" i to je to.
Lepo...
Uh, ja mislim da je svaki usb radio cist shit. U principu, mogu da ga poredim sa onim kineskim radio prijemnicima sto za 150 dinara dobijes i sluske uz njega. Znaci scan up and down, volume. I lepo jedan kablic za 50 dinara i vezes ga na line in i vozis...
Ja ga nikada ne bih kupio, mada ovde ima 4-5 stanica od toga 3 ili 4 pustanju smor narodnjake, a jedna neku komercijalu, tako da mi radio uopste ne nedostaje. Volim da slusam BrE92, a to slusam preko neta, tako da me zabole za radio.
Mislim, imate valjda svi tjuner u kuci?

Uzeo sam ga preko sajta svezakucu.com. A ostalo je sve kako je Tiristor napisao. Trenutno nemam tuner u kući tako da mi ovo zamenjuje radio. Ponekad mio dosadi i mp3 pa radio dobro dođe da razbije tišinu. Antenu nema tj verovatno je interna. Pozdrav

Vrh Dno