Mislim, pitanje ti je toliko bezveze da nisam mogao da odolim.dusans je napisao(la):glupo pitanje, al' aj' neko da mi da pametan odgovor...
Ne, nisam bio frustriran, samo covece, pitanje ti je toliko banalno...znaci, bio si frustriran, zeleo si mene/i ostale da "naucis pameti", pokazes kako si pametan i duhovit ili nesto cetvrto? ne treba da odgovoris na ovo...
da, znam da postoji i rizik da se posecem otvarajuci plasticno pakovanje tog usb punjaca i da iskrvarim do smrti...
sustina mog pitanja bila je da li da "u ruke" punjaca od 10ak evra stavljam "sudbinu" plejera od 200e... u principu, mislim da necu, ali su me zanimala i misljenja i iskustva drugih.
Ma procitao sam bre... I obrazlozio. Coperi, kao sto sam rekao nemaju obicaj da puste struju, a takodje to ne rade ni trafoi. Eto, toliko.Bez uvrede, Tiristore, ali ovaj put mislim da nisi ni pročitao pitanje...
Čovek nije pitao da li je 220 na USB uopšte podložan kvaru, već, ako se pokvari, može li se desiti da propusti više od 5V, i ubije uređaj?
Tu ne vidim ništa glupo, ali 'ajde, možda sam ja slep...
čovek je lepo napisao da je pitanje glupo i da mu treba pametan odgovor
Molim te mi pojasni citiranu izjavu, a posebno deo "cak i ako na njima pisu volteze"Ti punjaci iz komisiona i na pijaci za 200 kinti su macka u dzaku...Cak i ako na njima pisu voltaze...
Molim te mi pojasni citiranu izjavu, a posebno deo "cak i ako na njima pisu volteze"
Zahvaljujem.
Prvo, nisam nadobudan, nego me nerviras sa izjavama.Hoces da kazes da ima veze sa ovim i onim samo ono sto ti kazes da ima?
Ne verujem ni pokojni Edison da je bio toliko nadobudan kada je pronasao jednosmernu struju, u odnosu na tebe na ovom forumu. Siromah covek se verovatno u grobu okrece kao cooler slusajuci tvoje odvale.
Pitas: Kad punjac crkne, kako ce da spali ipod?
Kad crkne punjac daleko mu lepa kuca, problem je kad crkne ipod a punjac nastavi da radi.
Kazes, Kinezi imaju adidas, ipod, raketnu tehnologiju i sve to valjaju po plocnicima za dvesta kinti...Citas li to sto napises?
Prvo, nisam nadobudan, nego me nerviras sa izjavama.
Drugo, sta sam ja to tacno odvalio?
Trece, ne, ne citam to sto pisem, jer znam sta pisem dok kucam.
cetvrto, nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje, toliko o tome.
Odgovori mi na pitanja, pa da nastavimo diskusiju...
A ovo da ti mene vredjas, da mi kazes da lupetam, da ne odgovaras na pitanja, je blago receno glupo. Nije ovo mikijev.zabavnik/forum, pa te molim da podignes nivo konverzacije na nivo dostojan ovog foruma.
Mozda su kineska napajanja dobra, ja u to ne verujem, Chieftec, Antec...su brandovi kojima verujem, imam ipod 3 gen 8gb i jednostavno nikada necu doci na ideju da kupim punjac na ulici, zovi to kako hoces svesno cu pristati da Apple, Hama, Motorola i sl. brendovi ako treba naprave od mene budalu pa mi za 10 eura uvale punjac koji na ulici kosta 3 eura. Pa i ipod sam platio 200 i kusur eura a imao sam kinesku repliku za 30 eura...Bolje se osecam kada ne pravim trule kompromise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari