Šta je novo?

USB problem???

nebojsa77

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2008
Poena
319
Imam i ja problem koji nije slican (bar se nadam) kao drugi. Ovako kupio sam danas USB Data Traveler Kingston 4GB. Kad sam dosao kuci imao sam sta da vidim on prijavljuje velicinu 0MB. Probam da ga formatiram i on dodje do kraja formata i izbaci da ga windows nemoze formatirati. Iscupam ja njega i probam ponovo kad ono radi sve normalno velicina 3.97. Ali probam ja da nabacim nesto kad ono nestade sve velicina opet 0MB. iscupam ja njega opet pa opet nazad itd...
Nekad radi nekad ne. Probao kod drugara na novijoj spravi radi sve normalno dodjem kuci nerdi nista i da kad krenem da nabacim nesto on prijavi dole u taksbaru pored sata ikonu Stita i kaze:

"Windows was unable to save all the data for thefile X:.
The data has been lost. This error may be caused by a
failure of your computer hardware or network connection.
Please try to save this file elsewhere."

Poucen mnogim forumima i savetima pregledao sam napon na 5V grani koji je 4.80 (da li to valja), na kompu imam 2 USB-a pozadi na jednom mi je mis a drugi sluzi za sve i svasta (fotoaparat, mp4, fon, kamera za strimovanje od skoro....).

Komp mi je malo mator ali ovako izgleda:

Gigabyte ga-7zxe rev2.0
Amd Athlon 1800+ radi na 1.55
512 sdram ( 256 kingston + 256 pqi
60 GB Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Gigabyte RADEON 9200SE SERIES (Omega 3.8.252) (64 MB)
PIONEER DVD-RW DVR-112D
TSSTcorp CD-R/RW SH-R522C (52x/32x/52x CD-RW)

I to je valjda to . Pomagajte ako boga znate.

Ako imash PS2 mish probaj ubaci ga na to mesto gde ti je usb mish..

Pa probao sam ali mis radi nemam ja problema sa njim nego sa fleshom. Cak sam nocas ponovo podigo sistem ali neradi opet. Pa sad idem i po karticu PCI sa 4 USB 2.0 pa cu i to da probam.

Poslednja izmena:
Resih problem postavljanjem PCI USB-a 2.0 ali i dalje bih voleo kad bi neko saznao zbog cega se to desava, da li je u pitanju nekompaktibilnost Flesha sa USB 1.1 mada tvrde da je kompaktibilan ili je nesto drugo ali jako me interesuje ZASTO???????

Resih problem postavljanjem PCI USB-a 2.0 ali i dalje bih voleo kad bi neko saznao zbog cega se to desava, da li je u pitanju nekompaktibilnost Flesha sa USB 1.1 mada tvrde da je kompaktibilan ili je nesto drugo ali jako me interesuje ZASTO???????

Tesko da neko moze ovako na daljinu da ti tacno i sigurno kaze zasto je to tako, mozes samo dobiti pretpostavke. Ali ne vredi lupati glavu s time kada nista ne mozes a problem si ionako resio.

Mozda su se klali mis i flash. Kad je sam, mis ti radi u bilo kom portu, ali zajedno se ne vole. SpeedW950 ti je dao dobar predlog - da probas sa PS/2 misem, ali mislim da ga ti nisi razumeo.

Nazad
Vrh Dno