Mogu da napišem ali model je malo teše nabaviti jer je star dve godine.U pitanju je LG42 PT 81 .Kupljen u Tehnomaniji pre 10 meseci,cena 67000 inače model je testiran u HI FI Audiju neznam koji broj i tada je koštao oko 1400 evra.Poseduje hard disk 80GB,dva tjunera (slika u slici) USB 2.0,2xHDMI 1.3 i gomilu drugih ulaza i izlaza.Ima veliki broj funkcija a zanimljiva je snimanje na HDD dok gledaš drugi program ili dok je isključen TV,zatim tajm šift koji je automatski uključen za svaki program koji gledaš do + 4 sata unapred i td.Što se tiče slike ,boje su uredu,crna jest crna ali nije toliko dobra kao na panasoniku.Kada sam kupovao TV poredio sam Panasonik PV80 i ovaj TV i vidiš šta sam kupio.Mnogi se vade na neke sitnice i gluposti koje se primećuju studiranjem ili profesionalnom opremom (tipa panasonik ima dublju crnu,lepše boje i sl).Meni pored kvaliteta treba i funkcionalnost a LG to i nudi u ovom odličnom modelu.Za sada sve funkcioniše fenomenalno bez ijednog problema i ništa bolje nego kad se opustiš i odgledaš neki dobar DVD ili HD film,a ne da zagledaš TV i tražiš mane tamo gde nepostoje.Potrošnja struje se kreće od 100 do 200 wati u proseku kada je sve na 50 % (boja,kontrast..)
Što se tiče mana pošto ih svaki model ima (to je onaj deo kada zagledaš i studiraš TV ) kod ovog modela sam prmetio blago zujanje verovatno trafoa koje se može čuti u mrtvoj tišini iz blizine.
Slika sa kablovske je odlična a sa ostalih medija da nespominjem
Pozdrav