Šta je novo?

USB na LCD/Plasma TV

nikola2004mkd

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2004
Poena
620
Na forumu sam vidio da postoi mogucnost da se USB port na neki LG napraviti operativan. Isto tako sam vidio da isto moze da se uradi i sa neki od Samsung TV. Moje pitanje je dali isto moze da se uradi i sa Samsung LE-32B450? Koja je procedura? Isto tako vidio sam da ima novi firmware za ovaj TV. Dali mozda neko zna sta on donosi? Jer na Samsung-ovoj strai nigde nisam video opis na promene.

Iskoristio bih ovaj thread da prosirim pitanje:
Na kojim Samsung lcd/ps televizorima usb pusta video materijal i kakav?

B650 pušta skoro sve, evo iz uputstva, skoro sve ovo sam isprobao i radi, negda u šta kupiti imaju i slike okačene

Prilozi

• samsung.JPG
    samsung.JPG
    68.8 KB · Pregleda: 172
može samo B500 serija da se otključa. probali su sa B400 serijom na AVforumima i neće.

Iskoristio bih ovaj thread da prosirim pitanje:
Na kojim Samsung lcd/ps televizorima usb pusta video materijal i kakav?

Proširio bih temu i na druge proizvodjače, što znači LG i Panasonic.

Utvrdili smo da Samsung LCD >B500 pušta sve (znači i mkv)
Kako stoji stvari sa Plazmama?

za LG ne znam sta da kazem, sto se tiche sirenja teme, posto vec postoji jedna...
i fakat je da LHxxxx/LFxxxx modeli mogu da se otkljucaju kod LG (servisni meni i tako to...)

zahvaljujuci tome sto LG stedi u proizvodnji pa koristi istu plochu (main board) za sve svoje modele iz 2008/2009 linije.... saznao sam i kako im se zove glavni chip (totalna integracija, 90% svih funkcija je u njemu) neki 'saturn6'

otuda i mogucnost.... hardwer je isti kod svih, samo su sofwerske restrikcije

A dali bar moze da se odljuca funkcija AnyNet+ (HDMI-CEC) na Samsung LE-32B450? Ako je moguce, kako?

a cemu sluzi anynet+ funkcija

Da sve uređaje pokrećeš jednim daljincem

Kakvi su LG plasma tv po pitanju usb podrške, da li neko ima iskustva? (Da li neko ima LG plazmu uopšte i kakva iskustva ima?)

Kakvi su LG plasma tv po pitanju usb podrške, da li neko ima iskustva? (Da li neko ima LG plazmu uopšte i kakva iskustva ima?)

Odlične ako imaš plazmu sa USB-om kao ja.Čita sve sem mkv-a i to sa srpskim ćirličnim titlovima,JPG,MP3,i td.Jedino ograničenje je da fleš neprelazi 32 GB,preko toga ide eksterni HD
Pozdrav

A da napišeš malo više detalja o modelu, ceni...? :)

Mogu da napišem ali model je malo teše nabaviti jer je star dve godine.U pitanju je LG42 PT 81 .Kupljen u Tehnomaniji pre 10 meseci,cena 67000 inače model je testiran u HI FI Audiju neznam koji broj i tada je koštao oko 1400 evra.Poseduje hard disk 80GB,dva tjunera (slika u slici) USB 2.0,2xHDMI 1.3 i gomilu drugih ulaza i izlaza.Ima veliki broj funkcija a zanimljiva je snimanje na HDD dok gledaš drugi program ili dok je isključen TV,zatim tajm šift koji je automatski uključen za svaki program koji gledaš do + 4 sata unapred i td.Što se tiče slike ,boje su uredu,crna jest crna ali nije toliko dobra kao na panasoniku.Kada sam kupovao TV poredio sam Panasonik PV80 i ovaj TV i vidiš šta sam kupio.Mnogi se vade na neke sitnice i gluposti koje se primećuju studiranjem ili profesionalnom opremom (tipa panasonik ima dublju crnu,lepše boje i sl).Meni pored kvaliteta treba i funkcionalnost a LG to i nudi u ovom odličnom modelu.Za sada sve funkcioniše fenomenalno bez ijednog problema i ništa bolje nego kad se opustiš i odgledaš neki dobar DVD ili HD film,a ne da zagledaš TV i tražiš mane tamo gde nepostoje.Potrošnja struje se kreće od 100 do 200 wati u proseku kada je sve na 50 % (boja,kontrast..)
Što se tiče mana pošto ih svaki model ima (to je onaj deo kada zagledaš i studiraš TV ) kod ovog modela sam prmetio blago zujanje verovatno trafoa koje se može čuti u mrtvoj tišini iz blizine.
Slika sa kablovske je odlična a sa ostalih medija da nespominjem
Pozdrav

Sličan samo što je ovaj noviji model i ima veći HD i još neke novine i prednosti

Upravo zato sam pokrenuo ovu temu, da se otkriju modeli sa takvim mogucnostima koji su inace u senci modela koji su trenutno u vrhu popularnosti.

Popularnost pojedinih modela ponajviše zavisi od reklame a takođe varira od foruma do foruma.Na kraju krajeva svaki proizvod ima svoga kupca

Nazad
Vrh Dno