Šta je novo?

USB MP3 Player?

slipstream

Čuven
Učlanjen(a)
01.12.2004
Poena
619
Verovatno je o ovome bilo dosta price...
Interesuje me plejer koji ima provereno kvalitetan zvuk i trajnost slusalica, nije od presudnog znacaja da li je 256 ili 512MB, i da ne predje 100evra...?

...da li uopste postoji takav slucaj :D

Poslednja izmena:
Gledao sam modele MSI-a, video i taj model ali kazu da nije bas od cvrste plastike, da je nezan... Sta mislite o MSI Mega Stick 528 512MB??? Jel moze da se poveze na komp kao prenosni disk, kakve su sluske?

Imao ga je ortak moj..... Nervira me kod tih modela to sto se pesme menjaju na onaj glupi tockic! a sluske su shit(to vazi za vecinu mp3 playera)
Ako ti ostane para pravo u sony world pa biraj imas i modele za 2000 din

a msi 533 je dovoljno cvrst ( jednostavan meni i dugmici a ne tockic koj ce da se sjebe garantovano)! Najbolje ti je da odes i da ja pipas ( ne zezam te)

Ok, hteo sam samo da suzim izbor na par modela, hvala!! :,,:

munja87 kako ti se ponasa, koliko ga dugo iams i jel bilo nekih problema posto se razmisljam da ga kupim

Posle malo googlanja i pogledao sam neke modele MSI-a i Creative-a u radnjama, odlucio sam se za Creative MuVo V200 256MB (7000din), stvarno je super...

slipstream je napisao(la):
Posle malo googlanja i pogledao sam neke modele MSI-a i Creative-a u radnjama, odlucio sam se za Creative MuVo V200 256MB (7000din), stvarno je super...
Word! Nisi pogresio. Btw, da nisi uzeo u ComTrade-u? ;)

MSI 533 je super....kada ubacis sd ili mmc komp ih cita kao 2 diska ali kad menjas pesme onda su jedan! zvuk je kvalitetan...i dovoljno glasan( ja sam MP3 gain-ovao sve pesme na 89 db i cuje se super)

zadovoljan sam!!

poz.

RazbojNick je napisao(la):
Word! Nisi pogresio. Btw, da nisi uzeo u ComTrade-u? ;)

Ne, u Pc Impuls - u... bili su najjeftiniji, a i nema ih u mnogim radnjama :,,:

Poslednja izmena:
Pa, i u CT-u je tolika cena, pa pitam...nevermajnd, uzivaj u plejeru :)

i ja uzeh msi 533. i buni me nesto. kada ga prikljucim na komp, on prijavljuje 2 drajva. da li je drugi predvidjen za mem. karticu? hvala.
malo je bezveze dugme za opcije. lako se pritisne. ali zato postoji hold dugme. super. i nema vreme pesme na displeju.
inace, super stvarcica. samo sto mi nesto ne traju preterano baterije. istna koristim ga po ceo dan. u poslednje vreme sam malo vide putovao. i baterije kupovao na svakoj trafici.
koje alkalne baterije najbolje su?
pozdrAV

reggaeboy je napisao(la):
i ja uzeh msi 533. i buni me nesto. kada ga prikljucim na komp, on prijavljuje 2 drajva. da li je drugi predvidjen za mem. karticu? hvala.
malo je bezveze dugme za opcije. lako se pritisne. ali zato postoji hold dugme. super. i nema vreme pesme na displeju.
inace, super stvarcica. samo sto mi nesto ne traju preterano baterije. istna koristim ga po ceo dan. u poslednje vreme sam malo vide putovao. i baterije kupovao na svakoj trafici.
koje alkalne baterije najbolje su?
pozdrAV
Da, dva drajva su zbog same memorije plejera i zato sto radi kao citac kartica.

Baterije: uzmi punjive i punjac, mnogo bolja varijanta, nego da kupujes alkalne. Jeste da kosta, ali ako slusas plejer po ceo dan svaki dan, itekako se isplati.

malo glupo pitanje, 'se dobija ta kartica sa njim kad se kupi player?

ne dobija se! a player je 4000 din.

ja kupujem panasonik baterije ....traju...ali ga ja slusam od skole do kuce i od kuce do skole,...... :)

Nazad
Vrh Dno