Šta je novo?

USB mis i reset?!

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Juce sam kupio nov mis (stari crk'a) i prikljucio sam ga na USB. Adapter nisam ni dobio, a posto ima neke zoom in/out i jos neke cool funkcije mora da ide na USB. Od tada mi se racunar vec 2 puta resetuje, a kako nista nisam menjao ili dirao, pretpostavljam da je zbog toga.

Da li je to moguce, i sta da radim ako je tako. Ja sam vec zamenio USB port, jer jer pre toga bio prikljucen na onaj MSI D-Bracket, sad je direkt na maticnu.

Help? :S:

Btw. mis je : http://www.trust.com/products/default.aspx?item=15345

Poslednja izmena:
Ne bih se ja ljutio ni kada bi neko izneo neko nagadjanje, pretpostavku, nesto...

Prikljuci misa na neki drugi kompa ako se desava isto vracaj

Izgleda (mada jos nisam siguran) da kada ne instaliram nikakve drajvere za njega, sve radi ok, ali mi ne rade zoom tasteri :S: . Skidao sam i noviju verziju, i opet reset... ***. testiram jos koji dan, pa cu videti. Evo vec 24h ne puca bez drajvera.

MSI je čudo...... Samo mi nemoj reći da ti je miš A4Tech.... Ja imam identičan problem, tako da sam se oprostio od dodatnih funkcija na pacovu....

Imam i ja jedan problem sa USB mišem. Kada ga uključim laptop na koji je ovaj miš povezan, neće da se butuje. Ako se računar podigne bez miša, miša mogu bez problema da spoljim i da radim. To se dešava samo sa tim mišem i samo sa tim laptopom.

MSI je čudo...... Samo mi nemoj reći da ti je miš A4Tech.... Ja imam identičan problem, tako da sam se oprostio od dodatnih funkcija na pacovu....

Trust, e da je A4Tech, imao sam neke koje sam site izvozio :( . Zasto sam morao Trust. Ma pozvacu se na garanciju ako ne resim.

Pa ovaj mish sto imas i nije toliko los.Ja imam isti samo bezicni i meni ne pravi nikakav problem! Verovatno je nesto do drivera, mada je moguce i da nesto mish zeza.U svakom slucaju probaj kod druga, komsije ili gde imas neki drugi kmp, pa vidi sta se desava!

Nazad
Vrh Dno