Šta je novo?

USB konekcija i igre

spree82

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2002
Poena
601
Interesuje me da li je moguce igrati igre u mrezi preko usb prikljucaka i kolika je cena kabla sa dva usb prikljucka.....da li je moguce igrati CounterStrike?

unapred hvala cheers

I ja sam se zanimao za doticnu varijantu, ali se na kraju ispostavilo da je 2 mrezne i kabel jeftinije i pouzdanije od raznih noname USB "resenja"...

spree82 je napisao(la):
Interesuje me da li je moguce igrati igre u mrezi preko usb prikljucaka i kolika je cena kabla sa dva usb prikljucka.....da li je moguce igrati CounterStrike?

unapred hvala cheers

Moguce je, ali bolje resenje su dve mrezne karte.
Sto se tice samog povezivanja, trebaju ti USB2USB uredjaj, koji na brzinama od ~5.5Mbit/Sek kosta ~40€, ima dosta losu instalaciju, veliku latenciju (ping) u igrama, posto mu je bind sa drajvera na TCP/IP ocajno uradjen.
Bolje kupi dve mrezne tipa Realtek RTL8139x napravi crossover UTP kabl i igraj se srecno...

<Mancha> je napisao(la):
Lax, jel imas iskustva sa firewire konekcijom, kako li to funkcionise. Pretpostavljam da to ide direktno fw kablom?

Nisam do sada spajao dva racunara preko IEEE1394.

Ovaj Epox ima Firewire, pa sam razmisljao da probam tako, posto XP ima i podrsku za tu vrstu konekcije, a MSI K7T266Pro2, koja ce mi biti u drugoj masini ima PC2PC USB adapter za povezivanje sa drugom masinom obicnim USB kablom.

Nazad
Vrh Dno