Šta je novo?

USB KLJUČ U Windowsu 10

ognjarad

Cenjen
Učlanjen(a)
26.08.2012
Poena
151
U Exploreru mi pokaže USB ključ i ako nije u računaru. Kad ga stavim uračunar pokaže mi dva USB-a. USB Drive (G:) ,KINGSTON (F:)
Pokušao sam u Device Manageru i Disk Managmentu da ih reinstaliram pa ponovo instaliram ali ne ide.
Pokušao sam da prenesem na USB film, film prenese ali ne titlove. I na kraju sam napravio System Restore i to nije pomagalo.
Sad da reinstaliram Windows 10 je bezveze jer samga instalirao na originalnu verziju Windows 8.1

Hvala na svki savet i lep pozdrav
.

Kako si odradio upgrade? sa prikljucenim usb flesom?

Upgrade sam odradio
Windows Update / Check for update
Version 1511 (OS Build 10586.36) zadnji Update

Jel ti se ovo desava , ako je to onda to nije nista strasno , tako je kod nekih ploca:

Capture.PNG

Uh pa ja,vidim dasi ti iz Čačka, veoma sam se obradovao. I ja sam iz Čačka samo živim u Mariboru već 30 godina
Živeo sam kad hotel Morave, velika kolonija
Želim ti lepo veče

Vuče vidiš sad sime našao na krivoj nozi jer je to moguće.
Ma meni je to najmanji problem, šibne format diska pa ponovo nastavim sve poredu paćemo videti.
U svakom slučaju hvala, ovde za USB kažu USB ključ.

Darkodar, nije strašno samo ja sa disk brebacuje filmove na USB paih onda gledam na TV.
Problem je u tome dami prebaci film bez podnapisa

Uh pa ja,vidim dasi ti iz Čačka, veoma sam se obradovao. I ja sam iz Čačka samo živim u Mariboru već 30 godina
Živeo sam kad hotel Morave, velika kolonija
Želim ti lepo veče
Hvala na lepim zeljama, pozdrav za Čačanina :)
Zivim u blizini tvog bivseg mesta stanovanja, FF Skola.

rmqlmo.jpg

2yn1iio.jpg

USB PROBLEM

Verovatno ti je taj usb stajao utaknut u PC kada si radio upgrade.
Windows ga okakterisao kao hdd ili sl. i sad ti stoji kao jedan od hardova.
Idi Windows+X i izaberi Disk Management.
Izaberi taj usb drive(G), desni klik i Delete Volume i potvrdi sa yes i restart komp.
Trebalo bi da ga ne ocitava posle toga.

Vrh Dno