Šta je novo?

Usb i SD card mp3 player za auto?

ehtelion

Cenjen
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poena
169
Da li zna gde ima ovako nesto da se kupi. Video sam kod jednog drugara, ali ga je on dobio od nekog tako da ne znam gde je kupljen. U sustini radi tako sto se podesi frekvencija i hvata se na radiju u kolima, a ukljucuje se na upaljac i prima usb i sd kartice ?? :)

To mi prijatelju treba. Hvala. :D Jel zna neko gde moze da se nadje jos neki model ovoga. :p

To mi prijatelju treba. Hvala. :D Jel zna neko gde moze da se nadje jos neki model ovoga. :p

Kod kineza ima (bar ovde u mom kraju) model slican ovom ali ispisuje i imena pesama na displeju, a kosta 750 dinara!

edit:
1248744045559177253.jpg

ovako nesto

Poslednja izmena:
u BG ili SD? :p

U BGu ima da se kupi u jednoj maloj radnji mobilnih telefona preko puta studentskog doma kralj Aleksandar (bivši Lola), malo posle pekare Bulevar. Ima to na više mesta u gradu, u sličnim radnjama.

Inače ovo koristi samo ako ti je kinta problem. Ugradni Radio + MP3 ima daleko bolji kvalitet zvuka i upotrebljivije je rešenje.

u BG ili SD? :p

U BGu ima da se kupi u jednoj maloj radnji mobilnih telefona preko puta studentskog doma kralj Aleksandar (bivši Lola), malo posle pekare Bulevar. Ima to na više mesta u gradu, u sličnim radnjama.

Inače ovo koristi samo ako ti je kinta problem. Ugradni Radio + MP3 ima daleko bolji kvalitet zvuka i upotrebljivije je rešenje.

Bilo u bg-u ili sd-u, nije bitno. A kinta nije problem, problem je sto necu da menjam fabricki player jer je strasno dobar, a to bi mi trebalo ako neko od drustva ima flash ili karticu sa muzikom da pustim u kolima, jer mi se to desavalo. :)

Kada budes cuo zvuk preko te kineske skalamerije, odmah ces je kao i ja baciti u prvi kontejner sa sve daljincem. :S:

Postoji ali je daleko skuplje, moze se ugraditi samo na odredjenim markama automobila i ima samo USB prikljucak. Koji je auto u pitanju?

http://www.solisto.co.uk/

Moj drug je uzeo ovo skoro, simulira cd shanger i rade komande na plejeru. E sad kako vidim ne podrzava BMW ali postoje i razno cd changer adapteri tako da mozda moze i on da se prikaci. Solisto ima prihvatljivu cenu.

Nasao sam GROM-USB2i koji je bas za BMW ali kako vidim on je jako skup tako da i nije bas isplativo. ALi ako hoces bas da zadrzis stock izgled onda ok.

Pitanje koliko bi izdvojio?

http://www.solisto.co.uk/

Moj drug je uzeo ovo skoro, simulira cd shanger i rade komande na plejeru. E sad kako vidim ne podrzava BMW ali postoje i razno cd changer adapteri tako da mozda moze i on da se prikaci. Solisto ima prihvatljivu cenu.

Nasao sam GROM-USB2i koji je bas za BMW ali kako vidim on je jako skup tako da i nije bas isplativo. ALi ako hoces bas da zadrzis stock izgled onda ok.

Pitanje koliko bi izdvojio?

Pazi kao sto rekoh, to mi treba samo kada ide neko sa mnom pa da pustimo muziku ako ima. Znaci ne bih dao mnogo para jer necu ni da ga koristim ne znam koliko, samo u nekim situacijama, jer je njegov fabricki player i ozvucenje sjajno, tako da to necu da diram. :)

Sada vidim na netu da ni solisto nije jeftin, mozda cak i skuplji od groma. Znam da je drugar uzeo za bas neku bagatela cenu tipa 50e, ali mozda je i polovan. Raspitacu se gde je uzeo i javicu ti.

^ Onda u tom slucaju uzmi ovaj kod kineza pa kako god da radi... Ipak mozda ce nekom zatrebati ove informacije.

Poslednja izmena:
Jel se ove igracke povezuju na radio kasetofon jos nekim kablicem ili samo radi predajnik/prijemnik preko odredjene nastelovane frekvencije?

Poslednja izmena:
Imas 2 opcije. Prva da ide preko "predajnik/prijemnik preko odredjene nastelovane stanice" ili drugi da ide preko kabla gde se ukljucuje na AUX ako ga uredjaj ima.

Ajd da ne otvaram novu temu. Auto je Jugo 55, ubacio sam neki blaupunkt radio kasetofon, čisto da ima nešto da svira, zvučnici nisu bog zna šta ali... čim se malo udaljim od grada jedino što ima da se čuje su neki turkoidni narodnjaci iz bosne.

Bi li mi ona sprava sa slike (slična, ali su "mogućnosti" iste) rešila problem, stavio bi neku muziku na neki stari fleš i to slušao?

Sve je vec receno, reprodukcija nije nesto. Za ~1000din koliko kosta, ok sprava.

Imas 2 opcije. Prva da ide preko "predajnik/prijemnik preko odredjene nastelovane stanice" ili drugi da ide preko kabla gde se ukljucuje na AUX ako ga uredjaj ima.

Tako sam i mislio. Hvala. Covek koga znam kupio ovo pa treba da mu dam neki matori Grundig kasetofon iz Volvoa da to zbudzi. Nema Aux...morace preko predajnika.

Zaista od ove igracke ne treba ocekivati nista posebno. Namenjena je uglavnom onima koji nemaju cd (ili cd sa usb-om) pa da to nadomeste. Kvalitet zvuka im nije ni primaran uglavnom, bitno je da im radi.:)

Ajde da ni ja ne otvaram novu temu.. Mercedes C W203 2006. je u pitanju...uređaj je Audio 20...

Jel postoji išta između FM transmitera (nije mi zvuk dovoljno kvalitetan) i iPOD kita koji košta 300€ ? Nije mi bitno da li će muzika ići preko USB, iPod, iPhone, SD card...svejedno, samo da ne moram da režem audio diskove ;)

Ajde da ni ja ne otvaram novu temu.. Mercedes C W203 2006. je u pitanju...uređaj je Audio 20...

Jel postoji išta između FM transmitera (nije mi zvuk dovoljno kvalitetan) i iPOD kita koji košta 300€ ? Nije mi bitno da li će muzika ići preko USB, iPod, iPhone, SD card...svejedno, samo da ne moram da režem audio diskove ;)
Kakvih bre 300 evra :d imaš ipod/iphone FM transmiter za 20ak evra, bilo je već na forumu u oglasima :smash:

Pa lepo kažem...nešto IZMEĐU FMa (od 20-30 ) i iPod kita od 300 ;))

Ako ti treba hands free varijanta, ja sam nabavio ovu spravicu pre 2 godine, sasvim me lepo služi. Povežeš telefon preko bluetooth konekcije i imaš sagovornika na zvučnicima... Možeš i muziku da puštaš sa memo kartice telefona (to uglavnom radi moja devojčica) , USB fleš memorije i memo-kartica...

http://www.tehnomanija.rs/katalog/x-wave-mp3-adapter-fm-18.html

Ajd da ne otvaram novu temu. Auto je Jugo 55, ubacio sam neki blaupunkt radio kasetofon, čisto da ima nešto da svira, zvučnici nisu bog zna šta ali... čim se malo udaljim od grada jedino što ima da se čuje su neki turkoidni narodnjaci iz bosne.

Bi li mi ona sprava sa slike (slična, ali su "mogućnosti" iste) rešila problem, stavio bi neku muziku na neki stari fleš i to slušao?

Mislim da bi ti ovakva spravica završila posao. Ja gorepomenuti uređaj koristim tako što sam frekvenciju na radiju podesio na 108.00 FM. To mu bude kao da imaš sopstvenu radio-stanicu koja emituje na 108.00FM i najbliža je anteni tvog radio-prijemnika u autu.Putovao sam dosta unaokolo i u ovoj našoj zemlji prepunoj kaubojskih radio-stanica gotovo nikada nisam imao smetnje u radu fm-transmitera.

Ona dva FM transmitera što sam imao su radila drugačije. Taj konektor što je bio na njemu je bio AUX IN, tj. na njega se kačio audio izlaz iz MP3 playera ili discmena, a onda je on to emitovao u etar. Dakle, to na FM transmiteru je bio audio IN a ne OUT!

Ima neki xcarlink, u principu to je player bez dodatnog napajanja koji se kači na AUX ulaz CD uređaja umesto CD charger-a, za starije modele bez USB ili LineIn priključka.
Folderi se nazovu CD01 CD02 CD03 itd itd, baš gledam ovih dana i razmišljam se ima li smisla.
Prima i USB i SD medije, kao i LineIn. Zgodno je baš zbog toga što se kači umesto charger-a jer se kontroliše normalno preko postojećih kontrola, ne znam da li ispisuje imena pesama.

Nazad
Vrh Dno