Šta je novo?

USB i Fire Wire na prednjem panelu

agw

Cenjen
Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruke
6
Poena
151
Da li neko moze da preporuci kuciste sa vise USB portova i bar jednim Fire Wire na prednjoj strani. Ili bar panel sa ovim portovima koji bi dosao na mesto poklopca za diskove.
 
Magic station SI-6008 multifunkcionalni I/O port 3,5"- postavlja se na mesto za floppy. Dimenzije bukvalno odgovaraju dimenzijama floppy-ja,ne zahteva nikakvo externo napajanje niti drajvere.
Poseduje 2 USB priključka, IEEE 1394a, Coaxial i Optical S/P DIF,priključak za slušalice ili zvučnike kao i za mikrofon.Priključuje se kablovima koji kroz unutrašnjost kućišta prolaze kroz priloženi izrezani I/O poklopčić koja se stavlja na mesto predviđeno za PCI plate i pokopčiava se direktno na odgovarajuće izlaze sa stražnje strane ploče.
Proizvodi se i verzija sa priključcima direktno na ploču,ali to kod nas nisam video.
 
Poslednja izmena:
Nema spora da je reč o odličnom, dobro opremljenom kućištu.
Za onoga kome se na izgled i po ceni sviđa, jako dobar izbor.
PS
Ne bi bilo loše da uneseš podatke u rubriku moj kompjuter, ostalima će biti jasnije šta želiš i kako da ti u slučaju potrebe savetom pomognu.
 
Ne bi bilo loše da uneseš podatke u rubriku moj kompjuter, ostalima će biti jasnije šta želiš i kako da ti u slučaju potrebe savetom pomognu.

Verovatno bi to pomoglo kad bih imao jednu masinu. Sada kod kuce imam tri i na poslu jos nekoliko. Tako da ne znam koji bih napisao.

Ovo kuciste za koje se raspitujem mi je potrebno za posao gde sklapam jednu snazniju masinu za sa i7, 128G SSD sistemskim diskom, 2T radnim HDD, dva monitora.
 
Može li jedno pojašnjenje ne vezano 100% za ovu temu: zašto je neophodno da kućišta sa prednjim USB izlazima podržavaju USB3.0 za brži prenos, kada je samo potrebna podrška za USB3.0 na ploči? Ili na drugi način, da li će prenos preko USB2.0 priključka na kućištu, povezanog na USB3.0 sa ploče ići USB3.0 brzinom?
 
Ovo neki proizvojdaci kucista bas isticu na novim modelima, mozda je kabl drugaciji koji vodi sa ploce na dzek na kucistu....mada ne vidim razlog da ne radi bilo sta i na starijim kucistima ciji kabl se bocne u taj 3.0.
 
Poslednja izmena:
Vrh Dno