Šta je novo?

Usb hub na hub?

• Začetnik teme Začetnik teme Panco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Panco

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
Imam jedan 4x2.0 sa eksternim napajnjem(nije ukljuceno) a treba mi jos koji usb pa jel mogu da uzmem jos jedan bez napajnja i nakacim na postojeci?

Ja sam vezivao 1.1 4port HUB na 2.0 4port HUB sa napajanjem. E sada da li je napajanje bilo uključeno ili ne, nemam pojma.
Trebalo bi da cela stvar radi, ali isključivo sa uređajima koji ne vuku previše struje.

Sada koristim samo jedan 4port sa uključenim napajanjem i koristim ga uglavnom kao punjač za neke uređaje. I meni nedostaje portova, ali to pokušava da režim nalaženjem HUB.a sa više konektora.
Ranije je bio neki šareni model, sada ima u Pakomu 1 na 7, ali je cena oko 2500din (nisam ga lično video) što mi je ipak mnogo za taj uređaj...

zar ti ne bi bilo lakše da staviš 2 ona obična 1:4 na dva porta? Brže, jeftinije, a i možeš i jedan za levu ruku, a jedan za desnu 😀

Sad ozbiljno, ja sam nakačio usb modem, štampač i apc na jedan port (bio je tu i jedan miš do pre nekog vremena), tj. one stvari koje se vuku od poda, a za njih mi ne treba high speed, ali zbog toga imam dva slobodna porta pa mogu npr znatno brže da kopiram sa jednog eksternog harda na drugi.

Odvukao sam kablom jedan usb sa laptopa na jedan hub sa napajanjem pa na njega vezem sve a posto ga pomeram onda mi je najlakse da hub stoji negde dalje,uzecu jedan bez napajanja pa cu da probam,u iscekivanju bezicnog usb ...

Cvrčak, ako sam dobro shvatio, Panco povezuje hubove na notebook, a i kod mene je ista stvar.
Koristim samo USB-ove sa leve strane notebooka, jer su mi ovi sa desne strane na nezgodnom mestu, navikao sam da mi na toj poziciji bude miš i još koješta :d

Sorry, moja greška, prevideo sam tu varijantu :wall:

Nazad
Vrh Dno