Šta je novo?

USB HUB 2.0 - Koji ?

ArrowSat

Čuven
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
695
Jeste da je taj deo hardware-a nesto jako jeftino, ali da ne bacam vise puta pare na nesto sto mi ne treba.

Video sam modele SA i BEZ adaptera za struju, u cemu je razlika?
Takodje jel ima negde za 6 ili 8 USB 2.0 prikljucaka, i ako ima ime firme gde ima.

Hvala lepo.

hm, ja npr koristim neki reklamni (deljen na nekim kongresima), na njega mi prikacheni tastatura, mish i adsl modem i sve mi fino radi...zavisno od tvojih potreba shta ces kachiti na njega, ali ne verujem da ces, na npr taj od 6 prikljuchaka, kachiti 6 hard diskova 2.5 incha pa da treba zasebno napajanje...moj je znachi klasika, i obavlja fino posao, ne vidim nikakvu razliku u odnosu na to da sam ih sve prikachio na zaseban port...

Btw, pravo je chudo shta se na npr kongresima za medicinu deli, a kod nas prodaje...ja sam npr od ortakove keve digao dva misha za laptop, jedan zicni, drugi bezicni (video sam identican u prodaji za 1700 din), taj usb hub (ima display, sat i budilnik), web kameru, dve neklizajuce podloge za misha (mnogo igram counter strike pa mi treba), da ne pominjem torbice za diskove...kod njega sam josh vidjao i usb "stone" lampe, usb grejache za kafu...sve sa imenom leka na sebi, deli se kao reklamni materijal, a kod nas koshtaaaaa..dok kod nas josh dele hemijske olovke, i blokchice..ali one male 🙂 Eto, offtopic, ali chisto da olaksham dushu...

Kod nas dobijesh olovku sa imenom leka, u svetu dobijesh usb hub ili bezichnog misha sa imenom leka...i to se deli shakom i kapom 😀

A gde radi keva tvog druga, mislim da li je GP i radi u nekom D.Z. ili je profa ili tako nešto, a radno mesto joj je neka klinika?
Pošto radim u predstavništvu strane farmaceutske kompanije dobro znam šta se deli i kod nas i napolju. Tačno je da se kod nas dele olovčice, blokčići, flajeri i ko zna šta još, ali je tačno da se i kod nas dele usb lampe, usb stikovi i drugi gedžeti. Naravno nije tako masovno kao na trulom zapadu, ali ni mi nismo truli zapad na kome svaki iole bolje plaćen lekar ima platu koja se piše sa minimum 4 cifre (naravno u eurima), a kod nas..... Mislim da je poređenje izlišno.
Rezime svega je: "Koliko para, toliko i muzike."

Nazad
Vrh Dno