hm, ja npr koristim neki reklamni (deljen na nekim kongresima), na njega mi prikacheni tastatura, mish i adsl modem i sve mi fino radi...zavisno od tvojih potreba shta ces kachiti na njega, ali ne verujem da ces, na npr taj od 6 prikljuchaka, kachiti 6 hard diskova 2.5 incha pa da treba zasebno napajanje...moj je znachi klasika, i obavlja fino posao, ne vidim nikakvu razliku u odnosu na to da sam ih sve prikachio na zaseban port...
Btw, pravo je chudo shta se na npr kongresima za medicinu deli, a kod nas prodaje...ja sam npr od ortakove keve digao dva misha za laptop, jedan zicni, drugi bezicni (video sam identican u prodaji za 1700 din), taj usb hub (ima display, sat i budilnik), web kameru, dve neklizajuce podloge za misha (mnogo igram counter strike pa mi treba), da ne pominjem torbice za diskove...kod njega sam josh vidjao i usb "stone" lampe, usb grejache za kafu...sve sa imenom leka na sebi, deli se kao reklamni materijal, a kod nas koshtaaaaa..dok kod nas josh dele hemijske olovke, i blokchice..ali one male 🙂 Eto, offtopic, ali chisto da olaksham dushu...