Šta je novo?

USB FM Radio

Dragan1985

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Da li postoje neki kvalitetniji FM Radio koji se povezuje preko USB-a?
Video sam par no-name proizvoda, ali osim scan funkcije nema nikakvu drugu funkciju. Mislim npr. na zapamcivanje stanica. Ispade da mu USB sluzi samo za napajanje i ni za sta drugo! :mad:

1. Ne.
2. U pravu si.

THE D-LINK DSB-R100 USB RADIO je veoma simpatican model. I on je nekada (pre 6 godina) kostao 39$, tako da bi mu sada cena sigurno bila manja.
Stvarno mi je cudno da nema vise takvih uredjaja.

google / froogle / ebay=> usb radio price, pa ces shvatiti sta sam hteo da kazem :D

evo ti slika teksta u svezem SK, tu ima neki model da se kupi u sempru

Prilozi

• radioTextSK.jpg
    radioTextSK.jpg
    166.8 KB · Pregleda: 115
D-LINK DSB-R100 USB RADIO je odlican radio . Imao sam prilike da ga probam : odlicno hvata stanice i dobar mu je program za to. ne secam se jel mogu da se mem stanice.
Ako uopste moze da se nadje kod nas negde.

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
U novom SKu je predstavljen jedan takav proizvod (valjda 40evra - nije mi ovde SK): Avermedia USB Radio MR800
Bu, bu, bu, bu, bu..... Dati 40€ za najobicniji radio? Suludo. Mozes kupiti MP3 plejer za te pare i voziti...

a da li postoji bilo kakav usb mp3 plejer koji bi mogao da se koristi kao usb radio kad se ukljuci na usb??
neverovatno mi je da proizvodjacima tako nesto nije palo na pamet...

boggyman je napisao(la):
a da li postoji bilo kakav usb mp3 plejer koji bi mogao da se koristi kao usb radio kad se ukljuci na usb??
neverovatno mi je da proizvodjacima tako nesto nije palo na pamet...
Pa sto ne bi mogao!? Samo izlaz za slusalice povezes sa line-in na zvucnoj. Onda ukljucis radio na MP3 player-u i to je to.

dr.Tiristor je napisao(la):
Bu, bu, bu, bu, bu..... Dati 40€ za najobicniji radio? Suludo. Mozes kupiti MP3 plejer za te pare i voziti...
pa, jeste skupo... ali, ima i nas koji volimo radio :) ja na poslu (tamo imam kablovski net) slusam skoro sve vreme neki internet radio :)

a kuci mi je radio skoro stalno ukljucen :D

Dragan1985 je napisao(la):
Pa sto ne bi mogao!? Samo izlaz za slusalice povezes sa line-in na zvucnoj. Onda ukljucis radio na MP3 player-u i to je to.

pa moze tako, ali opet trosi bateriju, poenta je da ga prikljucim na usb da ne bi trosio bat. a onog trenutka kad ga prikljucis, racunar ga dozivljava kao usb drajv i onemogucuje koriscenje drugih opcija. da li se sad razumemo?? :trust:

Nazad
Vrh Dno