Šta je novo?

Usb flash

kiza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen5 2600 @ LC-CC-120
Matična ploča
Biostar B450MH
RAM
16GB DDR4
GPU
AMD Radeon R9 200 2GB
Storage
Lexar NM620 1TB; WD 4TB WD40EFZX; WD 2TB WD20EARX
Zvuk
Altec Lansing 5.1
PSU
Chieftec GPE-600S Eco
Kućište
Thermaltake Chaser A31
Monitor
Dell P2414H
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000v2
Ostale periferije
HP LJ1020,Canon LiDE
Laptop
Dell Latitude E6400; Lenovo T580
Mobilni telefon
Samsung S23/256GB
Pametni uređaji
Huawei GT2 pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Amazon EchoShow 8 2nd gen, Xiaomi S20 Robot
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanima me procena vrednosti sledeceg flash-a:
SanDisk Cruzer Titanium 2GB. Flash je nov, neraspakovan, bez garancije.
Hvala.

E to bez garancije je ono sto flesh memoriji,tako nestasnoj kakva jeste,ubija cenu!Sa,cini mi se,3 godine garancije je u Nisu imao do skoro da se nadje od 1GB za 60-ak eura,e sad mu je cena verovatno jos opala pa je mozda vec na oko 5000,sto znaci da tvoj mozes maksimalno da prodas za jedno 30-ak% vise!
Pozdrav ,)

Lepa stvarcica. Slazem se sa Lomnicom 80-90eura.

Pa bas ako nadje kupca koga bas to zanima. Ima i brzih 2GB flash-eva u radnji sa 3 god garancije za 80 i koji euro. Mislim da je mnogo to, cene su strasno pale... 1GB imate za 35-36e vec.

Da,ali ne i one koji izdrzavaju 2000 punds of force,sto bi bilo oko 900kg,i titaniumsko kuciste... Ne mogu se porediti samo stvari koje imaju slicnu"konfiguraciju",a ovaj San Disc nije uopste spor,od njega je samo onaj Acer brzi i mozda jos poneki a i oni nisu ispod 70-80 eura za 2GB pa toliko vredi i ovaj!
Ajd kad smislis cenu javi,moguce da imam kupca koji je zainteresovan,javicu mu onda cenu pa ako nije nerealna i isplati mu se... :eyebrows:
Pozdrav ,)

kiza,ipak mu ne odgovara tako,hoce nesto za koje ne mora da ide toliko daleko i ipak bi sa garancijom,iako je neraspakovan ali... sta da ti radim!
Pozdrav ,)

ali je zato Corsair flash voyager, sa 10godina garancije, 2GB, 68e. pa ti vidi.

Pa da bre,obicna Mecka ima za 50 000 eura,sto bih platio blindiranu 150 000 kad imaju iste tockove!?Ili zlatni Seiko za 5000 eura ako ima celicni za 500 eura,a imaju iste kazaljke!Helloooo :d :p
Pozdrav ,)

oces da udaras flash cekicem, ili da skace po njemu, da prelazis kamionom preko njega??? a corasir voyager ne bih bas stavljao u klasu sa obicnim flashevima.

evo procitaj ovaj review: http://www.velocityreviews.com/reviews/Corsair-Voyager-USB-Flash-Drive.php

da ti citiram jedan detalj (upravo ono sto ti potenciras):
Destruction Testing
This drive is not just backed by corsair but it has a very strong rubber casing, unlike the Sandisk Cruzer Titanium which has a hard casing able to support 2,000 lbs. The Corsair Voyager, which I tested, was able to support the weight of me and my computer case, I couldn’t find anything in my house that did weigh 2,000 lbs, but my fridge was one risky place to put it. The Corsair Voyager also has a large amount of force protection, dropping it off a 2 store building straight to cement wasn’t even enough to take the lid off let alone refresh the chips inside, dropping this in water is one risky thing but I wasn’t gain to test it, knowing that drive can do this I am assured that is can with stand some sort of water protection, from low density drinks such as water up to high density drinks such as beer or wine.

Poslednja izmena:
E pa bas da mi treba blindirani flash ne bih rekao. Takva se roba tesko prodaje. To je ono sto sam rekao. Moze da izvuce neku cenu jedino ako neko trazi bas to i nikako drugacije. Obicnom kupcu je to flash kao i svaki drugi. Samo skuplji! Preko kosta 98$ a ovde nema garanciju i nema kupca. Lose je to :( Kome treba nesto sto ce fizicki biti moguce da traje 75 god zbog tit kucista a vec sledece god ce i 2GB biti smesno? Corsair je zmaj!!!

Jao bre PoisonFree,kako mozes da lupis tako nesto!?!?Zamisli ovu situaciju,udjes u radnju i kazes,kad sam vec pomenuo satove:"Znate,ja ne volim zlato na sebi,mislim sta ce mi to,necu da se hvalim,nema veze sto je tvrd metal ja ga necu ni nositi gde moze da se ogrebe ali mi dajte jedan zlatni samo mi ga naplatite kao onaj metalni tamo,sto da placam nesto sto mi ne treba,sto ste stavljali"!? :p
Kome ne treba NEMOJ NI DA KUPI!!Cenite isto stvari koje su potpuno razlicite izrade (i kvaliteta izrade,i vrste materijala i lakoce obrade istog) jer VAMA to nije bitno!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno