Šta je novo?

USB flash Verbatim-od 1GB samo 3MB?

gileip

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
360
Dotični flash mini Store 'n' Go USB 2.0 Drive 1GB, pokazuje samo 3MB! Na njemu je bio program koji je dolazio u paketu, drugarica je zaključala particiju i ona se ne vidi, a taj program je izbrisala! Sa Hirenom sam probao, sa svim i svačim ali te particije nigde nema, jednostavno se ne vidi ni iz jednog jedinog progarama iz Windowsa takodje!? Šta da radi da je vratim, postoji li neka mogućnost, skinu sam i V-Safe program, ali neće da radi!? Kako vratiti particiju? Hvala na pomoći!

Ima li neko da može da pomogne?

Ne pomaže!

Banalno zvuci, ali pusti chkdsk sa /r i /f parametrima, a ako on ne proradi,odradi low-level format drajva (HDDGuru tool), pa klasican format.

Poslednja izmena:
Moras da skines taj program sa verbatimovog sajta, stavis ga na flash i njime otkljucas skrivenu particiju. Drug je imao isti problem sa Store 'n' Go i resen je upravo tako.

Moras da skines taj program sa verbatimovog sajta, stavis ga na flash i njime otkljucas skrivenu particiju. Drug je imao isti problem sa Store 'n' Go i resen je upravo tako.

Probao,ali ništa,kaže da nije Store 'n' Go,a on jeste?!

Probaj program Gparted. Google pa skini iso sliku, besplatan je.

Kad narezes iso sliku, butujes komp sa tim diskom (usb flash disk je ubacen u usb port naravno) i probaj da onda ubijes particije na flesu i/ili ga formatiras kompletno.

EDIT: Pazi da ne "ubijes" (formatiras) pogresan disk/particiju, pogledaj dobro da prepoznas sta je usb fles na listi.

Poslednja izmena:
Idi na www.verbatim.com.sg i na njemu ces pronaci vsafe koji odgovara tvom flesicu, ja sam imao takav problem sa Store `n` go mini i uspesno sam ga resio na ovaj nacin posle mnogo pretrage po netu

Nazad
Vrh Dno