Šta je novo?

USB Flash Kingmax 1GB

IvanGrozni

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2004
Poena
309
Danas sam ga kupio, i verovali ili ne, dimenzija je 34mm x 12mm x 2mm,m uz njega se dobija privezak i gumena kesica, u koju kada se stavi ne moze lako da ispadne. Znaci ide bez klasicnog oklopa. Da li ima negde oklop da se uzme posebno ili ne? Ili cu morati da potrazim neki neispravan USB pa da kombinujem?

U tome i jeste stvar, da bude sto manji, takav je kakav je. Nema potrebe za "oklopom" kako ti kazes.
Nema smisla da od jednog dobrog flesa i jednog neispravnog pravis Frankenstajna.
Mada, licno mi se ne svidja, ne volim ovakav dizajn :).
Evo ti ideja za nosenje:
2160_kingmax_super_stick_02.jpg
:d

Uzmi onu "pantljiku" za oko vrata (kao za mobilni).

Ili okaci na nesto tesko i veliko, inace ces ga izgubiti... ;)

Ne bih pravio Frankestajna, ali me cisto zanimalo. Kada sam ga video u prodavnici, umalo da odustanem od kupovine. Pitao sam ih da li imaju nesto vece, da ne izgubim memoriju. A kada se setim da u podrumu imam Quantum Bigfoot, od 5,25, na koji staje isto toliko podataka kao i na ovom malom cudu.
Sto se tice trake za mobilni, pa uz memoriju se dobija fina tracica, plasticna, sa fleksibilnom metalnom trakom iznutra, sasvim odlicna.

Probaj da ga koristiš kao privezak za ključeve :) onda ga sigurno nećeš izgubiti, barem ako ne izgubiš ključeve :->

Zaista ne znam koja mu je brzina, tako da ne zelim da sudim o toj njegovoj strani, ali da sam ja u pitanju, taj fles bi morao da postigne revolucionarne rezultate kako bi uzeo mojih xy evra :)
Koliko si ga platio btw?

Poslednja izmena:
Brzina bi trebalo da bude 12MB/s upis i 7MB/s citanje, a cena reda ~2000 din.

Vrh Dno