Ne znam, zaista... jedino da googlam, ali ti si to vec radio...
HT203 je (i dalje) prilicno skup flash... za njegovu cenu, svasta moze da se uzme, duplo veceg kapaciteta, pa jos i kusur da ostane... ali dobro, te performanse moraju da se plate, bas kao i dizajnZnači ne preostaje mi ništa drugo nego da čekam da neko okači rezultat tog flash-a.
Pitam zbog toga što npr. za cenu HT203 od 1GB se može kupiti 2GB AH320 odn. AH220 (jeftiniji 1GB), pa me zanima koliko performansi bi morao da žrtvujem. :trust:
Po fabričkim specifikacijama (ako nisu promenili) AH320 daje do 10 MB/s...za cenu HT203 od 1GB se može kupiti 2GB AH320
Pa nije taj Kingstoncic ni tako los.....
Edit:
***, sad videh da je ovo moje Kingston Data Traveler II a ne I
Ti si zakacio HT203 133x... vidim da se ponovo pojavio odnegde.Iz nekog meni nepoznatog razloga moj apacer ht203 <200x> po hd tachu daje ochaj rezultate.
Neka ideja? probacju sutra na drugom kompu.
Ti si zakacio HT203 133x... vidim da se ponovo pojavio odnegde.
Garantovano je to, vidi se po performansama. (imao sam ga nekad)
Onda mi stvarno nije jasno... kazem ti, to su performanse HT203 133x. Cak su i one nesto vece, bar na mom kompu.200x je ....100% ...tako pishe svuda..chak i veliko na kutiji ...Neka ideja? serijski broj? tako neshto?
Moja greska, istripovao sam se... mislio sam da pise i brzina, a ono pise samo "HT203".@car Meni an samom flashu en pixhe ni 133x ni 200x gde si to nashao?
To ti je Traveler KEC, nije dvojka. Isto kao moj, prijavljuje se kao 2.0, ali nije dvojka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari