Šta je novo?

USB Flash 640Gb

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, nek bude i za druge ove tema. Vidim da netu da je haos prevarenih ljudi. Šteta što nisu pitali neke likove ovde, duhovite, koji sve znaju ali ne i da zamene bar, cooler na procesoru. ;)

Pazi tu si od 2003, imaš preko 1400 postova i ideš pitati da li neko ima iskustva sa 640GB flash stick-ovima. Mislim da je šala ipak na tvoj račun. :)

Poslednja izmena:
Da, gde nisam tvrdio kako to JESTE 640Gb, nego pitao za info. Da si malo proguglao, kao što sam ja kasnije, video bi koliko je prijavljenih prevara, posebno na ebay.
Ok, svi su oni gluplji od članova bench foruma, blago nama...:p
Drugo, priznajem da nisam do sad video foru nameštanja prozvoljne veličine flash memorija, ne bavim se tim stvarima ali je to baš ono što me fasciniralo.

b0c4591960.jpg

I na kraju, recimo Midgard je dao normalan odgovor, kao i još neki, ostatak je imao, na žalost, višak vremena. Neko reko srbovanje.com??? :)

Poslednja izmena:
Dve strane sprdnje a nikoga ne zanima sta je uopste unutra... Jesi li probao da ga formatiras ili testiras sa nekim tool-om? Zivo me interesuje realan kapacitet i brzina.

plus što neće nikad postojati flash od 640 GB

a zasto mislis da nece postojati takav USB ?
jel je iko od nas mogao da predpostavi pre recimo , 10 godina da ce danas postojati HD od 2 TB ? kapaciteti ce se svakako povecavati i ko zna zaista gde su zapravo limiti . skoro sam citao da se vec sada razmislja o Peta hardovima , a ne sumnjam da nije tako po labaratorijama mocnih vec sada izvodljivo

a zasto mislis da nece postojati takav USB ?
jel je iko od nas mogao da predpostavi pre recimo , 10 godina da ce danas postojati HD od 2 TB ? kapaciteti ce se svakako povecavati i ko zna zaista gde su zapravo limiti . skoro sam citao da se vec sada razmislja o Peta hardovima , a ne sumnjam da nije tako po labaratorijama mocnih vec sada izvodljivo
Neće postojati od 640GB jer će postojati od 512GB, pa onda od 1024GB ;)

Poslednja izmena:
Istina, Kinezi će da naprave fleš i od 871.5MB ako bude trebalo :D

Dve strane sprdnje a nikoga ne zanima sta je uopste unutra... Jesi li probao da ga formatiras ili testiras sa nekim tool-om? Zivo me interesuje realan kapacitet i brzina.

Skinuo sam desetak raznih alata za formatiranje flash-eva i nema šanse da to odrade. Najgore od svega je to što ti zaglupi računar totalis.

Upravo tako.
Teshko da ces moci da vidish pravi kapacitet, a komp ce da se zbunjuje cesto.
Jedino da ga punish po ~100Mb pa da vidish kad je kraj.

Ili uzmi ovaj programcic

PartManFree-Setup.exe

Obrishi mu particije kompletno i onda nemoj da pravish jednu particiju koju tu on preporuci, tj max.
Nego napravi neku malu, pa je povecavaj i kad vishe ne moze to je to...
Obichno su 2-4-8 GB

Edit:
Pazi samo ako koristish XP, drugar mi rece da je njemu njesto sjebalo boot file pa nije mogo da pokrene sis
Ja ga koristim ~1god na Visti i Win 7 i nikakve probleme nisam imao.
Dodushe njemu je neka prastara konfa...

Poslednja izmena:
o covece, ne mogu da verujem da se na Bench forumu pojavi ovakva tema. Da je Burek, pa hajde...

To i nije prevara.
To je sad kao kad bi u Maksiju zalio na prevaru jer si kupio one zezancije za decu, tipa kamen uz koji dobijes drveno mini-dleto i mini cekic i kad ga razbijes, unutra se nalazi dijamant (stakleni "dijamant"), a na kutiji pise REAL DIAMOND INSIDE, a sve to kosta cca 300din.

Poslednja izmena:
Citajte bolje, to je 640G
Iliti ubrzanje koje moze da postigne kad se baci sa 10.000m visine

:p

Pishe sigurno negde u spec. sa koje visine i kojom brzinom treba da se vozi :D

btw, ubrzanje ne zavisi od visine sa koje se nesto baci.... :d
ubrzanje se "dobija", a brzina se postize...

Zavisi. Slobodan pad i to. :p

pa ne zavisi ni malo, pobogu. Ubrzanje pri slobodnom padu je const.

Jedino ako "slobodno padne" u raketi koja mu daje ubrzanje od 639g (sto je realno nemoguce za makro objeke), a krece se ka Zemlji...

Poslednja izmena:
^word! :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno