Šta je novo?

USB flash 1GB

• Začetnik teme Začetnik teme iMilan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
Znaci neki od 1GB,do jedno 25e,da ima srednju brzinu upisa/citanja i da moze da se zakaci na kljuceve,i mogli bi mozda da navedete i radnju u kojoj ima da se uzme da ne bih obilazio sve radnje 🙂 :wave:

Steta sto nisi blize Nisu... Preko puta Dusanovog bazara Apacer AH320 od 2 GB kosta 1950 din. sa 1 god. garancije. Tako da znas da za te pare moze da se nadje sasvim solidna "dvojka".

Ovaj apacer HT203 jede malu decu,samo da uspem da ga nadjem i da vidim cenu kolika je.

edit: evo nadje ga
USB 2.0 Flash Disk 1GB Apacer HT203, 200x Speed!, up to 30MB/s read, up to 18MB/s write, retail pack, docking, gar. 3 god. samo 2500din.I to u mojoj omiljenoj firmi 🙂

Poslednja izmena:
Steta sto nisi blize Nisu... Preko puta Dusanovog bazara Apacer AH320 od 2 GB kosta 1950 din. sa 1 god. garancije. Tako da znas da za te pare moze da se nadje sasvim solidna "dvojka".

tako sam ja uzeo take ms za oko 2000 din i kao extra ...

... a onda provalim da mu treba 10 min da snimi 200-300 mb sa kompa na flash ... sve naravno provereno usb 2.0 ... tj koristim tudje flash diskove non stop koji rade mnogo mnogo brzhe ...

sporo brate , dzabe shto je cheap ...

:wall:

Dzabe sto je tako jeftin i sto je 2GB,sta cu kad je brzina up to 10MB/s read, up to 8MB/s write.A HT203 up to 30MB/s read, up to 18MB/s write.

@MrBug:
Reklamiraj ga. Jel to onaj sa klasicnim dizajnom (poklopac kao kod velike vecine drugih) ili onaj "na preklapanje"?
@milan91:
Nisi naveo da ti je brzina primarna.

a kako da znam u napred da li moja ploča može da podrži svih 30M/18M protoka? Inače imam Abit nf7-s. Ako neko ima istu, neka javi, nemam ni jedan flash usb da bih to proverio.. Znam da je ranije bez problema čitanje išlo do 12Mb/s sa Kingstonom

Ne mozhe. Tj najverovatnije ne mozhe. Probano na dve NF7 ploche sa razlichitim verzijama biosa. Ne prelazi 25MB/s.

peja,stavio sam da mi nije toliko bitna ali medju bitnijima jer ne bih da bude bas spora,najbitnije mi je bilo da moze da se zakaci na kljuceve 😉 ali ova HT203 je dosta jeftina za ono sto nudi,izgled nije nesto xtra ali oprastam zbog odlicne brzine 😉
Hvala svima,posto mi se prodao poslednji primerak cekam da dodje nova tura pa uzimam

Nazad
Vrh Dno