Šta je novo?

Periferni uređaji USB-c dongle

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

gvlada

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2006
Poena
605
Потребан ми је usb-c dongle са bluetоoth опцијом да шаље аудио на друге бт звучнике и други да има пристојан 3.5mm аудио излаз (теоретски може и рца али сумњам да постоји).
Имате ли неке предлоге, који и где? Хвала.

Što se drugog tiče možda:

Za prvi ovaj deluje obećavajuće na papiru:

Mada ima "quirks" sudeći po testovima, možda je to rešeno ili ublaženo novijim firmware-ima.

Poslednja izmena:
Мислио сам нешто у домаћим радњама. Нашао ugreen неки 3.5 па видећемо. Када сам рекао пристојно, нисам мислио аудиофилско већ да није крш јер треба за неки буџет систем. А за бт11 наводе доста проблема, чак добијеш упутство где наводе проблеме. :)

Мислио сам нешто у домаћим радњама. Нашао ugreen неки 3.5 па видећемо. Када сам рекао пристојно, нисам мислио аудиофилско већ да није крш јер треба за неки буџет систем. А за бт11 наводе доста проблема, чак добијеш упутство где наводе проблеме. :)
Mislio sam da treba za tvoje standarde. :)Malo pojašnjenje, taj usb c bt dongle treba da radi na i Androidu ako sam dobro razumeo ili ne? Ako treba izbor je čini mi se baš tanak ...

Да, неки андроид. Видео на али неке па ако нема овде чекаће се јесен док стигне. :)

Vrh Dno