Šta je novo?

USB ali da nije Kingston?

Učlanjen(a)
02.02.2010
Poena
159
Kakva su iskustva sa ostalim markama Flash diskova do 8 GB?

Vredi li rizikovati ako je to uopste rizik kupiti neki do 20 evra USB a da nije Kinsgton?

King mi crko posle godinu dana, tek tako, slajd njesra, znao sam cim sam ga video da je los ali sta cu...

kupi transcend usb 3.0 v700 odlican...
ne bih kinsgston kupio nikad...
ili sundisk, mada posten nece naci kod nas...

Jetflash je svakako dobra kupovina. Cak i staiji JF 600. v700 bi trebao da bude jedan od najboljih kod nas

transcend uzmi mnogo je bolji nego kingston bar iz mog iskustva jer su mi 2 kingstona jedan od 4gb jedan od 1gb crkli bez ikakvog razloga posle jedno godinu dana umerenog koriscenja,a i pred crkavanje ovaj mani je poceo da zeza morao sam da ga formatiram svaki put kad bi nesto prebacivao na njega,sdruge strane imam jedan transcendent od 4gb i jedan od 2gb oba rade extra nikad nisam morao da ih formatiram jer nikad nisu pravili probleme

transcend uzmi mnogo je bolji nego kingston bar iz mog iskustva jer su mi 2 kingstona jedan od 4gb jedan od 1gb crkli bez ikakvog razloga posle jedno godinu dana umerenog koriscenja,a i pred crkavanje ovaj mani je poceo da zeza morao sam da ga formatiram svaki put kad bi nesto prebacivao na njega,sdruge strane imam jedan transcendent od 4gb i jedan od 2gb oba rade extra nikad nisam morao da ih formatiram jer nikad nisu pravili probleme

na to tvoje mogu reci da korisitm kingston od DT256 Mb i do danasnjeg DTR500 Nikakvih problema u zivotu nisam imao sa kingstonom... Preporuka DTR 500 Sjajan flesic ;-)

I ja mogu da kazem da me kingston nije izneverio i da je jedan star preko 5 godina i dalje u upotrebi kod ortaka. Mada su spori strasno i zato preporucujem jetflash.

Ma Kingston je dobar, mislim ono sljaka za te pare ali izgleda da on bira kod kakvog gazde ce da radi lepo a kod kakvog nece 😛

Nego da se nadovezem na temu, koji bi preporucili od 16Gb, ali onako da ima solidnu brzinu?

Jesi onako procitao moju preporuku, ili ne citas od pocetka?

Ma Kingston je dobar, mislim ono sljaka za te pare ali izgleda da on bira kod kakvog gazde ce da radi lepo a kod kakvog nece 😛

Nego da se nadovezem na temu, koji bi preporucili od 16Gb, ali onako da ima solidnu brzinu?
Već je rečeno, Trandža V600/V700 ...

DTR500 spada u visu klasu kod kingstona brzina je 20/30 mb ide i preko...

E hvala mnogo ljudi. Drug ima od 1 giga kingston mozda 5 6 godina i radi sjajno ali ovi noviji nesto ne rade. Bar meni.

Sad da pregeldam sto ste nabrojali.

Ja imam kingston dti 1gb vec cetiri godine i radi odlicno(padao je na beton sa 5 metara visine i nista mu nije)dok ovaj od 4gb uzmes u ruke i on se sam otvori tako da sam morao da ga lepim a jos da ne pricam da moram da ga svaki drugi put formatiram.U buduce samo trancend uzimam jer su brzi i pouzdani i daju 5 godina garancije.

Ja imam kingston dti 1gb vec cetiri godine i radi odlicno(padao je na beton sa 5 metara visine i nista mu nije)dok ovaj od 4gb uzmes u ruke i on se sam otvori tako da sam morao da ga lepim a jos da ne pricam da moram da ga svaki drugi put formatiram.U buduce samo trancend uzimam jer su brzi i pouzdani i daju 5 godina garancije.

Isto toliko daje i kingston garancije ;-)

Ma dzabe sto daju kada su im fleshovi loshi,a mnogo su sporiji od transcend modela a cene su im slicne!

kingston je krš kakvog nema. jetflash 600 imam od 16GB i mogu reći samo reči hvale za njega. savršen je, toliko je dobar da mi je jedan već neko drpio pa sam morao drugi da kupim 😀

kingston je krš kakvog nema. jetflash 600 imam od 16GB i mogu reći samo reči hvale za njega. savršen je, toliko je dobar da mi je jedan već neko drpio pa sam morao drugi da kupim 😀

isto mogu reci i za transcend krs kingston je po meni ostavio bolje utiske i jede transcend za dorucak ;-) ali ja ne odlucujem tako kao ti ;-) najbolje firme za flesh memorije jesu Sandisk,Kingston i transcend... ;-) i bas po tom redu ;-)

Nazad
Vrh Dno