Šta je novo?

Usb 3.0 front panel

• Začetnik teme Začetnik teme PooX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PooX

Poštovan
Učlanjen(a)
29.07.2015
Poena
54
Pozdrav,

naime uzeo sam novo kućište gde je bilo navedeno da ima usb 3.0 na front panelu kao i na slici međutim kada je stiglo, nisam pogledao to nego montirao sve i onda skapirao da stoji plastikica na tom delu gde treba da bude. Kućište je MS Industrial FIGHTER. Pozvao sam za reklamaciju i onda da to sve uradim, moram uzeti neko drugo (pa sve opet montirati i doplatiti), čekati 5-6 dana da oni prihvate reklamaciju, itd. Nije mi se dalo bakćati sa time.

Pa me zanima gde mogu uzeti samo 1 USB 3.0 port ili kako se to već zove da mogu da spojim na neki način u kućište. Gledao sam po ebay-u i aliexpressu međutim to su sve usb hub-ovi što mi ne treba, nego samo taj jedan kabal sa usb 3.0 priključkom. Ili još bolje ako negde postoji da se uzme ceo taj front deo sa tim priključcima a da ima i usb 3.0. Bezuspešno sam tražio svuda, nigde nisam tako nešto pronašao. 🙂

Hvala svim dobrim ljudima koji pomognu. 😀

L72CXEx.png

Gledao sam i to sam ja sve našao, ali od toga ne mogu nikako napraviti i korigovati da može da dođe tu gde je na ovoj slici usb 3.0 priključak. Konkretno, kod mene je tu samo plastikica koja se onako slomi i treba da se ubaci onda. Zato mi je frka malo. 🙂

Reklamiraj kuciste, nema tu nikakve doplate plus ako si ga uzeo ovog meseca mozes samo da ga vratis i uzmes novac nazad pa kupis odmah drugo koje odmah proveris

Em*i je navukao jeftiniji model tog kućišta koje nema USB 3 port. I u specifikaciji ga nema, ali je slika sa punim panelom.
U principu samo reklamacija, i zamena za drugi model.
To što svi prepisuju jedni od drugih, i specifikacije i slike, nastaje problem i za kupca i za prodavce. Zna se šta se radi u ovakvim slučajevima.

Nisam odavno. Od baš odavno 🙂

Nazad
Vrh Dno