Šta je novo?

Periferni uređaji USB 3.0 Flash

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

AG.KGB

Cenjen
Učlanjen(a)
16.07.2012
Poena
180
Moja oprema  
Laptop
Lenovo ThinkPad L480
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24+
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi da prebacim otprilike oko 100 GB sa jednog laptopa. Fora je što će novi laptop stići tek mesec-dva nakon što ovaj trenutni ode. Mislio sam da mi je najbolje da kupim neki 3.0 stick na primer od 256 GB i da prebacim fajlove da stoji to u fioci dok ne zatreba. Hoću da to radi kvalitetno i brzo i da imam i za ubuduće pa najviše naginjem ka ovim Transcend ili DTMAX što se pominju kao kvalitetniji.
Može li primer konkretnog modela ko već ima pa da odmah kupim taj isti da ne tražim dalje?
Ili ako neko ima neki drugi predlog? Ne bih kupovao eksterni HDD da mi zauzima mesto, kablovi itd...
Hvala

mod; izdvojeno iz ove teme

Poslednja izmena od urednika:
DTMAX zavrsava posao.

Kupi SSD i onaj adapter za usb
Sigurnije.
Imam par usb fleša na kojima sam stavio neke filmove isto tako menjao komp i sada posle nekoliko meseci hteo da ih proverim oni oštećeni

I ja sam radije za NVMe + adapter varijantu, brže je i pouzdanije, mada i skuplje...
Ako hoćeš da prođeš jeftinije, Kingston DTMAX/DTMAXA (ima USB-A i USB-C varijantu).

Treba mi da prebacim otprilike oko 100 GB sa jednog laptopa. Fora je što će novi laptop stići tek mesec-dva nakon što ovaj trenutni ode. Mislio sam da mi je najbolje da kupim neki 3.0 stick na primer od 256 GB i da prebacim fajlove da stoji to u fioci dok ne zatreba. Hoću da to radi kvalitetno i brzo i da imam i za ubuduće pa najviše naginjem ka ovim Transcend ili DTMAX što se pominju kao kvalitetniji.
Može li primer konkretnog modela ko već ima pa da odmah kupim taj isti da ne tražim dalje?
Ili ako neko ima neki drugi predlog? Ne bih kupovao eksterni HDD da mi zauzima mesto, kablovi itd...
Hvala

mod; izdvojeno iz ove teme
Набави Transcend sd картицу и читач картица.

Hvala svima na raznim predlozima :)
Na kraju ipak naručio DTMAXA 256GB,deluje mi najkomfornije za ovo što mi treba.

Inflacija fact: kad sam otvorio ovu temu bio je 3700, danas već 3900 din.

Nazad
Vrh Dno