Apsolutno se slazem sa tobom. I vec par decenija (da, decenija) imam takvo razmisljanje, jos od USB 2.0 sam se trudio da imam neke brze fleske u svom posedu, bas da ne bih gubio zivce prilikom njihovog koriscenja. Ne vidim sta je problem dati par desetina evra za nesto sto je provereno brzo & kvalitetno, sto ce potom da vas sluzi ko zna koliko godina.Da mi ga poklone ne bih koristio takve fleševe, najiskrenije. Samo patnja s tim.
Šta od fleševa 16GB. i više, kupiti, a da je dostupno kod nas? Da ima normalne brzine upisa/čitanja, a ne da se vuče.
Uđem u prodavnicu, platim, nosim. Ništa poručivanje i čekanje.
Овај други је 5х бржи од остала два?![]()
![]()
KINGSTON 256GB DataTraveler Max USB 3.2 flash DTMAXA/256GB
Karakteristike Kapacitet 256GB Interfejs USB 3.2 Gen 2 (Type A) Protok 1000MB/s...bazzar.rs
![]()
KINGSTON 64GB DataTraveler SE9 G3 USB 3.1 KE-U2X64-1AC | EXCEED D.O.O.
KINGSTON 64GB DataTraveler SE9 G3 USB 3.1 KE-U2X64-1ACwww.exceed.rs
Ovo izgleda ok
Nije greska jeste brzi korstim na poslu takav Kingston samo je sa C type konektoromОвај други је 5х бржи од остала два?
Ja ih nisam cuvao, vec prodavao kada nabavim veci & brzi 😀Pogledajte prilog 485726
Nije bolest sve sto boli :/
Vredi li nečemu taj datatraveler ? Secam se da sam ga video negde povoljno te mi bilo nelogicno jer je imao iskazane brzine oko 960Evo ih:
Pamtim ti ovog plavog Kingstona iz nekih davnih vremena, secam ga se kao opasnog konkurenta mom tadasnjem Magnumu. Onako iz glave, bolje sekvencijalne brzine je imao Magnum, ali je Hajper bio bolji na random brzinama. Meni odgovaralo sasvim, ionako je kupljen samo za prenos velikih fajlova, tu je briljirao.Ja ni jedan nisam prodao imam hyperx 3.0 128GB nije ni koriscen😂😂😂 gomile para placen 25000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari