Šta je novo?

usb -10 m

postoji, ali od njega nema neke specijalne vajde ako ti je za nesto mocnije. kapiram da ti je za wireless ruter.

jaci uredjaji zahtevaju snagu, koju usb moze da isporuci, a jedan deo te struje se gubi kako prolazi kroz kabl. I 5 metara oslabljuje snagu, kamoli 10.

Meni iPhone 3g nije hteo da se puni na produzenom usb kabelu koji je bio 2m, tako da kao sto kaze Igoritza neces imati neke vajde od toga

Pitanje je samo za cega ce mu 10m USB kabel, meni, kao sto sam vec napisao, nije mnogo znacio ovaj od 2m

Ako se uredjaj napaja kroz uesbe kabl, onda je maksimalna dužina do 5 metara. Za uredjaje koji imaju svoje napajanje može i duže. Imam povezano 3 + 3 + 1,8 + 0,8m i radi kako treba.

Ne moze svaki uredjaj da se napaja na toj duzini, kao sto sam napisao iPhone nije hteo da se puni, zato i dobijes originalni njihov kabel duzine 40cm ili koliko vec, cak sam i na iMAC-u tastaturu i mis probao da povezem sa tim produzetkom i nije htelo da radi uopste. Za ostale uredjaje ne znam ali mislim da na tu duzinu mozes samo prenos podataka da vrsis sa flash-a i to j to

a ne postoji nesto sto bi pojacalo napajanje pa da kobinujem 2x5 ili nesto slicno ?

Vrh Dno