nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Kupio sam iPad Air u USA i dobio punjač za njihov standard struje, medjutim kada sam stigao tamo kupio sam neki univerzalni adapter koji mi je pomogao da koristim naše uredjaje tamo, jer je ulaz naravno drugačiji, i tamo mi je fen za kosu sa tim adapterom radi sa 20% snage jer je tamo struja slabija, ali ostale stvari su radile kao punjači za telefon itd.
Taj adapter može da se koristi i obrnuto, tj. ima ulazi i za naše utičnice pa onda može da se ubace njihovi punjači u njega ali se plašim da stavim iPad na taj adapter i da ga punim pošto je naša struja mnogo jača i nisam siguran da li je taj adapter siguran i da li mogu da zaje6em bateriju?
Najradije bih kupio taj punjač za naš standard originalni apple-ov za iPad ovde kod nas samo ne znam gde.
Molim za savete, hvala.
Taj adapter može da se koristi i obrnuto, tj. ima ulazi i za naše utičnice pa onda može da se ubace njihovi punjači u njega ali se plašim da stavim iPad na taj adapter i da ga punim pošto je naša struja mnogo jača i nisam siguran da li je taj adapter siguran i da li mogu da zaje6em bateriju?
Najradije bih kupio taj punjač za naš standard originalni apple-ov za iPad ovde kod nas samo ne znam gde.
Molim za savete, hvala.