Šta je novo?

US Robotics 9108

mikle

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
Da li neko ima ovaj adsl ruter i kakvi su utisci. Treba mi neki anex b ruter sa sa wireless - om. Ne mogu nigde da nadjem Linksys WAG54G pa reko' da kupim ovaj USR.

Ja imam ZyXEL P661HW i mogu da kazem da je to jedan savrsen ruter. Radi besprekorno. Nikada se nije "zaglupio" i prekinuo vezu, a domet je fantastican. Nakacena su dva kompa preko LANa i laptop na wireless.

PREPORUKA

Pozz

mikle je napisao(la):
Da li neko ima ovaj adsl ruter i kakvi su utisci. Treba mi neki anex b ruter sa sa wireless - om. Ne mogu nigde da nadjem Linksys WAG54G pa reko' da kupim ovaj USR.
Ja koristim vec duze vreme 9106 i prezadovoljan sam.
Prijatelj iz unutrasnjosti je kupio 9108 i posto nema adsl ja sam ga kod mene testirao par dana, radi sasvim ok i za razliku od mog ima malo vise opcija za podesavanje + print server (npr mozes podesavati po ip adresama ko ce u koje vreme dana moci da koristi internet).
Print server takodje radi korektno (probao sam sa hp845c).
Deklarisana snaga mu je 10mW a na 9106 - 30mW ali nisam primetio nikakvu razliku u signalu (probao sam ga dva sprata iznad mene :))

Inace, koristim anex a varijantu na beotelu.

Zaboravih da spomenem da 9106 podrzava maxG tehnologijuu (ako se povezujes sa nekim uredjajem koji takodje to podrzava, onda mozes ostvariti 125 Mbps).

Nazad
Vrh Dno