Šta je novo?

US na EU strujni adapter - gde kupiti u BG-u?

Na buvljaku, platio ga 30 din čini mi se.

Pre nego sto ukljucis uredjaj u struju proveri da li je napravljen i za 220v posto je u SAD sve na 110v.

Buvljak, foto radnje koje svastare ... ima razlike u kvalitetu izmedju razlicitih proizvoda...

Ako misliš na utičnicu (žensku ) kao što ide u zid recimo na naš šuko, to je već teže. Moj brat je živeo 40 godina u švajcarskoj i doneo gomile električnih uređaja, sve sa švajcarskim utikačima ali srećom i puno zidnih utikača, Sad su kod mene u kući i kod njega u stanu skoro sve sami švajcarci. Imam utisak da tebi treba obrnuto od onog na slici. To sam i ja jurio dugo vreme i nisam nigde našao.
Samo da znam našta misliš :
Utičnica = ženski
Utikač = muški

Ako misliš na utičnicu (žensku ) kao što ide u zid recimo na naš šuko, to je već teže. Moj brat je živeo 40 godina u švajcarskoj i doneo gomile električnih uređaja, sve sa švajcarskim utikačima ali srećom i puno zidnih utikača, Sad su kod mene u kući i kod njega u stanu skoro sve sami švajcarci. Imam utisak da tebi treba obrnuto od onog na slici. To sam i ja jurio dugo vreme i nisam nigde našao.
Samo da znam našta misliš :
Utičnica = ženski
Utikač = muški

treba mi adapter pomocu kojeg mogu aparat sa svajcarskim utikacem ukljuciti u nasu uticnicu, jer secenje kabla i menjanje utikaca ovaj put nisu opcija, tj., ovo sa slike.

@subtractor: thnx:) jeste malo skuplje, ali mi treba:(

Poslednja izmena:
E onda je to to. Jeftinije nego dovlačiti iz Švajcarske. Taj ti ima za skoro sve evropske i jedan američki. Italijanski je isti ka švajcarski ali su sva 3 u liniji.

treba mi adapter pomocu kojeg mogu aparat sa svajcarskim utikacem ukljuciti u nasu uticnicu, jer secenje kabla i menjanje utikaca ovaj put nisu opcija, tj., ovo sa slike.

@subtractor: thnx:) jeste malo skuplje, ali mi treba:(

turok, idi do 27. marta - pored kafea "Izlog", s desne njegove strane, ima neka prodavničica tehnike, meni nudili neku budžu - mislim da je to što tražiš. Nisam 100% siguran, nemoj da me psuješ, ali mislim da je to.. pozz

btw nisam stigao danas da pazarim us na eu, ništa od probe motorola hddocka :(

Vrh Dno