Šta je novo?

URGENT Splinter Cell 3 SP demo!!

Nisam iz Beograda, pa mi recite molim vas dali je stigao novi Splinter Cell u prodavnice, i gde ima da se kupi?
Hvala

Meni je stigao original danas i jedva cekad da nadjem slobodnog vremena veceras da ga probam...

Ljudi kako je stealth vision? Ajde malo shotove kacite, mrzi me da kupim igru :d

Od jednog prodavca iz Malezije. To je stiglo u okviru prvih tura diskova od tog prodava posto nameravam da pocnem da prodajem originale...

Marac je napisao(la):
Koliko znam za PC nema još, dok za Xbox i PS2 ima.

Ima... nesto se suska da je na jednom DVD-u... Ali samo se suska... Trebalo bi da bude, jer ne bi Ubisoft izbacio Patch... Ili mozda to je za Demo?!?

Batica je napisao(la):
I dobro, jel final secka?

Meni ne secka. ukljucene su mi sve max opcije plus 2xAA. Dok je na demou to bilo neizvodljivo.

jorgovan je napisao(la):
Meni ne secka. ukljucene su mi sve max opcije plus 2xAA. Dok je na demou to bilo neizvodljivo.
A koja konfiguracija je u pitanju?

AMD Mobile @2220mhz bilo nekada 2400 ali nesto me ova vrucina tera da ipak malo oladim
Epox 8dra3+
1gb "Gejl" mb
2x120 gb Maxtor u RAID 0
MSI 5900 XT
Logitech MX 500
Cordless Desktop Black Keyboard by Logitech naravno
Hansol 710D
Logitech 5.1 X-530
nesto malo optike

izmene 31.3.

Hvala na odgovoru, ali nisi morao bas da navedes i monitor, tastaturu, mis,... Oni nemaju veze sa performansama, zar ne? ;) Samo me je zanimalo koji procesor, koliko memorije i koja grafika.

eternity je napisao(la):
Hvala na odgovoru, ali nisi morao bas da navedes i monitor, tastaturu, mis,... Oni nemaju veze sa performansama, zar ne? ;) Samo me je zanimalo koji procesor, koliko memorije i koja grafika.

Ma copy/paste da ne prekucavam...

Inace igra radi fino i na 9600se sa 512 rama.

Izasao je patch koji igru dize na 1.02 i ispravlja greske vezane za coop mod i mp. Velik je ako dizete sa 1.00 70mb, a ako dizete sa 1.01 onda je 30ak mb.

Ma kada ce vise izaci nas "srpski" patch?! Ne mogu da cekam!

Hm... ne zna se, zavisi od stranih grupa. Ja ga igam za Euro patchom...

Ovaj 1.02 patch izgleda dize i verziju zastite, pisacu kad mi se zavrsi update.

Poslednja izmena:
Da dize i verziju zastite, znaci evo loga pre i posle updatea:

[00:25:36 AM] StarForce detected -> E:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\System\SplinterCell3.exe
[00:25:38 AM] StarForce 3.4.75.03 detected -> E:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\System\udmlib.dll
[00:25:41 AM] --- File(s) Scan Finished [4.15s] ---
[01:05:16 AM] StarForce detected -> E:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\System\SplinterCell3.exe
[01:05:18 AM] StarForce 3.4.76.00 detected -> E:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\System\udmlib.dll
[01:05:22 AM] --- File(s) Scan Finished [4.21s] ---

u prevodu sa StarForce 3.4.75.03 na StarForce 3.4.76.00 (koji je ja mislim najnoviji na trzistu).

Da igra je na 1 dvdu.i zauzima 3.55 gb na hardu.

||NeX|| je napisao(la):
Super. Kakve su misije? Gdje se odigravaju? I koliko sati igranja treba da se pređe?

Misije su super. Nisam mnogo igrao SP vec sam vise igrao vs mod. Cekao sam da mi stigne kartica da ga lepo mogu pustiti sa PS 3.0 i mogu reci da igra izgleda sa njima fantazija dobro.

Kada budem igrao vise sp pisem ponovo.

Poslednja izmena:
||NeX|| je napisao(la):
Koliko ima igranja do kraja? Makar 20 sati?

Prilikom citog obrtanja, tu negde. Ali ako zelis da imas iole neki skor na misijama onda svakako vise. Plus je svakako sto igra ima i dobar mp koji moze da pruzi dosta zabave.

Konacno sam dobio Splintera i ..... STRAVA JE, VRHUNSKA IGRA, GRAFIKA, ZVUK, MA SVE JE SUPER!!! Na 6600 GT AGP igra ide kako treba na high setovanjima.

MR.BIG je napisao(la):
Konacno sam dobio Splintera i ..... STRAVA JE, VRHUNSKA IGRA, GRAFIKA, ZVUK, MA SVE JE SUPER!!! Na 6600 GT AGP igra ide kako treba na high setovanjima.

Kako ide sa ukljucenim HDR-om?

Strasna igra, atmosfera, prica, humor, odlicna grafika i zvuk (grafika mi licno izgleda malkice skrnavo zbog prokletog Shader Modela 1.1)

Izasao je 1.3 patch koji tezi citavih 90 i nesto mb. Patch dodaje fajlove za nove mape (verovatno mp mape) ali se ostatak mapa mora ipak naknadno skinuti. Takodje ispravlja i probleme sa grafikom na ATi karticama.

DETAILS - MAP PATCH (Add-on)

This patch installs the downloaded map(s) (Kolacell and/or Vselka Infiltration
and/or Vselka Submarine) and the required files to run the downloadable
map(s).

DETAILS - PATCH 1.3

The patch installs common files needed to run new downloadable maps (Kolacell,
Vselka Infiltration, Vselka Submarine). You must install this patch before any
of the downloadable map.

The patch also fixes the following bugs :

- Reflection problems solved on Radeon type video card;

- Night vision problems solved on Radeon type video card (Radeon R2xx);

mLaki je napisao(la):
Strasna igra, atmosfera, prica, humor, odlicna grafika i zvuk (grafika mi licno izgleda malkice skrnavo zbog prokletog Shader Modela 1.1)

Hteo bih samo da pitam,kako ja da dodjem do tog Shader Modela,posto mi po instalaciji izbacuje poruku na ekranu,tipa: "DirectX Shader 1.1 is requairing?",tako nesto...sta da radim ?

Poz

Vrh Dno