Šta je novo?

Urban...utisci

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Za one koji su bili...kako su se proveli??
Ja sam ostao do negde 7,nisam mogao duze.
Jel bi oneko na afterhour-u u Under-u?

P.S. Usao kao guest VIP,pio za DZ. :D:D i na kraju dobio one naocare sa laserom,nisam ja kriv sto znam toliko ljudi...:D:D
Jedino sto ostadoh bez majce...

E a bash sam se ja dvoumio dal' da napisem topic ili ne - reko izbrisace ga pa nisam.
Meni je bilo bas bas bas strawwa ;) .Super sam se proveo i bilo mi je bolje nego proshli put.Samo je bio bedak zbog garderobe koja je bila puuuna i kada sam doshao negde oko 10:30 nisam imao gde da je stavim - al' sam se ipak snashao.
Bas mi je bilo dobro :cool: ,mislim da je najbolje odradio posao David Duriez,a Gordan Paunovic je standardno ne dobro nego odlicno odradio svoj deo.
Od sledeceg Urban-a ocekujem ipak nesto manje svetla ali sa vishe lasera i ostalih zezalica - tu su ovaj put malo podbacili.
inache party je za 10-ku. boom

Bilo je stvarno odlicno, mnogo bolje nego na predhodnom,
jedine dve zamerke su sto je bilo garderobe za samo jedan mali broj ljudi, i sto je doslo dosta "faca" kojima tu nije mesto, a to najvise mrzim, inace Eric Davenport me je malo razocarao, ali su zato francuzi (posebno David Duriez) potpuno popravili utisak, a igracice....jaooojjj :D ....sve u svemu LSUB level 6: syberia je svatno za cistu 10-ku!!

P.S. Od koga si dobio cvise???

Isto vece su svirali E-Play u Domu Omladine, red je da spomenem zbog odlicne svirke , ali sam (ja bar) upamtio ocajno ozvucenje Doma Omladine. Steta sto se veci BG klubovi ne potrude da nabave kvalitetnije ozvucenje, pogotovo klubovi u kojima se odrzavaju koncerti.

Ma bilo je strava, trebao sam i ja na VIP, al me ortak prodao (napio se i zaglavio negde) pa sam usao ovako, malo su losije odradili osvetljenje, mislim malo je bilo lasera i ostalih dzidza-midza, a malo je cupika bilo kao i uvek.

RamOne je napisao(la):
Isto vece su svirali E-Play u Domu Omladine, red je da spomenem zbog odlicne svirke , ali sam (ja bar) upamtio ocajno ozvucenje Doma Omladine. Steta sto se veci BG klubovi ne potrude da nabave kvalitetnije ozvucenje, pogotovo klubovi u kojima se odrzavaju koncerti.

Potpuno se slazem sa konstatacijom za ozvuchenja.
Hoce neko kupi??:D

RamOne je napisao(la):

bio i ja na e-play-u
ozvucenje katastrofa

nazalost e-play se nikad nece izdici u vrh sa najkvalitetnijim bendovima [u koje ubrajam rasmc-a, obojeni, darkwood,...] mada su simpaticni [simpaticne]

sedeli na platformi gore ispred nas basista i ritam gitarista darkwood-a. kazem ja ortakinji [u shali naravno]: dosli da vide sta radi konkurencija i odusevili se koliko ne moraju da brinu...

voleo bih da gresim ali...

Da, steta, izgleda ne gresis, bar se i meni tako cini, imaju potencijala mada sumnjam da ce se promeniti nabolje, a moram i da primetim da mi je vokal malo smetao, moze to mnogo bolje, neki muski vokal bi sigurno bolji bio, mada mi ona mnogo bolje izgleda :D

na exit-u su zvucale mnogo bolje jer je ovucenje bilo takvo da bi i ja zvucao dobro kad se razderem...

BTW ja bih molio svoje postove nazad [nije neka cifra ali ovo 3 je bas malo]

PA rekao sam ja vec jedina dva nedostatka je manjak mesta za garderobu i prigusenijeg osvetljenja sa laserima i ostalim cudima.Bas sam se lepo proveo,i valjda sam bio na televiziji kao i na proslom Urbanu na City-ju :cool:

na urbanu je bilo super cuo sam, odes u cosak i razvalis se od dima :D:D

Mada i dalje ne shvatam kako ljudi mogu to da slusaju????

Long LIVE R n' R

Znas kako se kaze...o ukusima ne vredi raspravljati.Ja na primer NE mogu da smislim taj Ortodox Celts,bas su mi jadne te pesmice.We are drinking beer we are drinking gin....jadno je.Zato i kazem o ukusima ne vredi raspravljati.Ali Urban rula! ;)

Tacno tako, neki ljudi se pitaju kako uspevam da slusam za njih nespojive stvari, ali ako mi se nesto svidi i osetim da ima nekog kvaliteta , to je to, energija - nista vise ! ;)

Amon_Ra je napisao(la):
Znas kako se kaze...o ukusima ne vredi raspravljati.Ja na primer NE mogu da smislim taj Ortodox Celts,bas su mi jadne te pesmice.We are drinking beer we are drinking gin....jadno je.Zato i kazem o ukusima ne vredi raspravljati.Ali Urban rula! ;)

njih treba spaliti na lomaci [kelte, jel`te...]

ps. nije valjda da njih smatras rock grupom?!?

DamjanMX je napisao(la):
Hoce li neko ici na Tom Novy-ja??
Jel to u Qvorumu 33 ......koliko su karte?

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Za one koji su bili...kako su se proveli??
Ja sam ostao do negde 7,nisam mogao duze.
Jel bi oneko na afterhour-u u Under-u?

P.S. Usao kao guest VIP,pio za DZ. :D:D i na kraju dobio one naocare sa laserom,nisam ja kriv sto znam toliko ljudi...:D:D
Jedino sto ostadoh bez majce...

Necu da ponavljam ono sto je vec receno za Urban ,ali cu samo dodati da je bilo previse ZLIH FACA.Ko da se zemun preselio u halu na sajmu!!! Treba im bre zabraniti da ulaze!!
I ako sluchajno ovo chita neka od onih igrachica(mada tesko) neka se slobodno javi da je lizem!!! :p

Re: Re: Urban...utisci

Mungos zli je napisao(la):
I ako sluchajno ovo chita neka od onih igrachica(mada tesko) neka se slobodno javi da je lizem!!! :p

Mozemo da napravimo neki deal....ja ih znam vecinu,sa onih 5 sto su bile napred se znam ihaaaaaa dugo,a ove ostale sam upoznao kad je pocela cela organizacija,tako da....evo ti male pomoci,neke od njih (zar je bitno koja,kad su sve da....mmmm) djuskaju sredom u Under-u.OK su devojke,nisu isfolirane,kao sto verovatno mislite,raspon godina je od 17-20 (taman :D).Toliko o tome.
Sto se tice Novy-a,ja sam chuo nezvanichno 40DEMona,mada ne verujem,oni nisu normalni ako misle da ce neko da im plati toliko,a i chuo sam (ovo provereno) da oragnizacija teche nikad gore i da se sveukupno ne ochekuje "fenomenalno veche" kao shto svi mislimo.
Ali znam da Marco Bailey u subotu u Domu Omladine NECE proci bez mene...Za one koje zanima...dark,underground techno!

Da li je josh neko cuo da ce u januaru doci djebli mag Carl Cox!!!Ako neko ima neke informacije neka javlja.Za taj party ce trebati da se steka lova jer ce biti brijanje za ufur.:cool:

Ja znam (opet provereno) da je Carl Cox negde drugom polovinom decembra u Sarajevu(?!?!).Isto sam cuo da dolazi,ali je to trebalo da bude sad za Urban,ali nista od toga,kao sto videsmo.Nadam se da ipak dolazi,pa makar kad...Ako su stavili za Stereo MCzz 20DM,koliko ce onda tek za Cox-a??!?

Mislim da ce Carl Cox-ov party biti organizovan na nekom manjem mestu,ali da ce zbog toga karte biti oko 40 dm.

A jel ste culi da Astral projection gostuje u hali sportova za novu godinu?

Ko nije upucen da ja kazem.
Ponedeljak 31 Demembar 20:00h Hala Sportova.Pored Astrala tu su josh i Devilfish[UK],Gordan Paunovic,Milos Pavlovic.Marko Nastic i Vlada.Ufur je 750 dinara

Pa na Astral u zivotu vise necu da odem pa makar bilo i za dzabe! Bio sam i u Garazhi kad su bili i u Barutani....UZAS!!! Ali nikad!
Mogao je lepo da dodje Carl Cox za NG i resen problem.A kad vec spomenuh Carl-a moze biti da ce biti u Hali Sportova (ili u Pioniru) ili u Qvorumu,mada mislim ako da bi mnogo veci bisnis napravili kad bi uradili nastup na Marakani i da ufur bude 10DM i bilo bi 100000000000000000 ljudi,zar ne!?!!? Ovako ce da stave 20-30 (eh sad 40 je za nas mLogo) i bice 4-5000 ljudi i to je to.
Zar nije bolja ideja ovo sa Marakanom (JNA) ili ne znam na Tashu mozda??!
Kad bi nastavio da razmisljam svasta bi mi jos palo na pamet,tako da prekidam.

P.S. Mislim da bi Tash bio najbolje reshenje ili eventualno Pionir.
Jes' da ce da bude 'ladno ali ***,ne mozhe i jare i pare,zar ne
?!

E sada ja malo da se hvalim ;)

Pa kako Urban da ne bude dobar kada je moj cale organizovao :D. Ali ja nisam bio tako da moram da verujem vama, a moji cale i keva su bili do 05:30h i nisu mogli vise i oni kazu da je bilo odlicno.

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Pa na Astral u zivotu vise necu da odem pa makar bilo i za dzabe! Bio sam i u Garazhi kad su bili i u Barutani....UZAS!!! Ali nikad!
Mogao je lepo da dodje Carl Cox za NG i resen problem.A kad vec spomenuh Carl-a moze biti da ce biti u Hali Sportova (ili u Pioniru) ili u Qvorumu,mada mislim ako da bi mnogo veci bisnis napravili kad bi uradili nastup na Marakani i da ufur bude 10DM i bilo bi 100000000000000000 ljudi,zar ne!?!!? Ovako ce da stave 20-30 (eh sad 40 je za nas mLogo) i bice 4-5000 ljudi i to je to.
Zar nije bolja ideja ovo sa Marakanom (JNA) ili ne znam na Tashu mozda??!
Kad bi nastavio da razmisljam svasta bi mi jos palo na pamet,tako da prekidam.

P.S. Mislim da bi Tash bio najbolje reshenje ili eventualno Pionir.
Jes' da ce da bude 'ladno ali ***,ne mozhe i jare i pare,zar ne
?!

Ma veruj mi da vredi makar zbog Mahadeve.Ta stvar je broooooka kako je dobra.I danas kad je pustim isprimam se k'o malo dete.Meni je to jedna od najjacih stvari koje sam cuo !!!boom

I na kraju ide li neko na Astral!?
Ja cu biti tu an nekoj zurci kod Fontane,pa mozda svratim pred zoru cisto da vidim kako je...taman ce Astal da zavrsi sto ima...da ih ne gledam vise (chitaj ne chujem) :)

Nazad
Vrh Dno