Šta je novo?

UPS za PS3

Miroslav.Cvejic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.04.2005
Poena
409
Pošto imam čestih incidenata sa deficitom struje, rešio sam UPS da nabavim za PS3.

Uzeo sam Mustek Powermust 636 (600VA/360W) i...
Nestalo je struje dok je PS3 bio relativno besposlen (skidao demo sa PSN).
TV (Samsung LE32R73DB) je ostao upaljen, PS3 se ugasio.

Po specifikaciji TV troši 145W a UPS šatro može da podnese 360W.

UPS definitivno vraćam nazad, pitanje je koje jačine uzeti?

I koliko struje (W) uopšte PS3 60GB PAL troši?

Sad sam TV povezao direktno u utičnicu a samo PS3 ostavio na UPSu i otkačio isti iz struje.
Ugasi se PS3!
Znači ovo gowance od UPSa ne može 180W da izdrži ili daje krš napon da PS3 odbija da radi.

ili je to objasnjenje za one moje racune za struju........ :d

mustek je tesko g*vno od UPS-a, ja sam kupio onaj 848 i kad ga spojim na komp stalno mi krcka zvuk ! eto objasnjenja za Xtreme Music ko cuje to krckanje
ne znam sta cu sa ovim mojim !
ja ne znam dal ima nesto da valja od ovih g*vana na nasem trzistu !

Poslednja izmena:
Koji model?
Meni ne treba da baterija dugo drži već da PS3 i TV (zbir snage oko 330W) ostanu upaljeni pri nestanku struje bar par minuta.

moras uzeti neki koji nije sa USb prikljuckom, jer takvi ne vrede za TV i Sony, pogledaj na ITsvetu sta se nudi

Svaki UPS radi bez obzira da li je povezan sa računarom preko USB ili RS232 kabla. Dotična konkecija služi da operativni sistem zna da se računar napaja iz baterije i da preuzme adekvatne mere.

Dakle, bilo koji UPS može da napaja PS3 i LCD TV, pod uslovom da može izdrži potrošnju pomenutih uređaja.

kako onda moj mustek od 800W ne radi na sa PS 3 ?

nemoguce! pa PS 3 trosi 180 W u full opterecenju! kako onda radi na kompu koji trosi nekih 350 w
ja ti kazem da za PS 3 i LCD trebaju drugaciji UPS-evi, mozda gresim, al kontam zbog ovog sto ja imam
poste neki APC koji peglaju napon, al nisam siguran dal imaju bateriju
da je ovo u hardver temi objasnili bi nam ljudi bolje sta nam treba za PS 3

Moj prošli računar je sa 19" lcd monitorom trošio 180W. I imao sam APC UPS.
Definitivno Mustek ne može da podnese PS3. Eto, imamo dokaz za dva modela :(

Faul... 'Bem ti EDB i EPS...

Vrh Dno