Šta je novo?

Ups! They did it again!

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moso je napisao(la):
Iskreno, nadao sam se da cu za zivota imati na svom stolu pametnu, nano masinu ali me ovako spori napredak u razvoju procesora baca u ocaj.
I ja kažem.. Gde je moj Jetpack?! :bottle:

Jes, sve je to fino al nameće se pitanje koliko će da košta to zadovoljstvo i kada će biti dostupni ovi procesori sa sve zrelim NF4 pločama? Ovde se ni Winchester još nije kako treba primio a o Venice i NF4 pločama je još uvek jako rano da se razmišlja. Biće to ali ne baš ovih dana. Kome se ne žuri sa upgradeom sigurno vredi da sačeka Venice, možda bude na jesen.

Poslednja izmena:
Ploca ce biti vrlo uskoro kao i 939 procesora.
Divan podatak je sto su svi 3000+ i 3200+ sa Winchester jezgrom, dok samo 3500+ modeli postoje i u Newcastle varijanti.

Dakle, 3000+ i po o/c-u 🙂

Pozdrav!

Znaci Nedjo, nalozio si se na Venice kao manijak. Samo da je "to ti je sad najnovije" , a? 🙂 I sta ako bude kao Preshott 🙂?

byMaX je napisao(la):
Znaci Nedjo, nalozio si se na Venice kao manijak. Samo da je "to ti je sad najnovije" , a? 🙂 I sta ako bude kao Preshott 🙂?
Ne verujem da ce se AMD tako ispaliti kao Intel svojevremeno. Vec dugo se shuska da ce procesor disipirati dvadesetak vati manje u odnosu na Wincha!
A da sam se isprimao jesam! Samo procice me 😀 Sto se tice cene nema razloga da one budu vece u odnosu na Wincha... kao i do sada one ce biti formirane u odnosu na Intelovu ponudu, kao i u odnosu na samu trzisnu potraznju. Najizvesnije je da ce biti uporedive sa cenama P4P-a (Pentium4 serije 6xx)

Nazad
Vrh Dno