Šta je novo?

UPS Mustek 600 kvar ill ne?

Gatesspace

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2007
Poena
309
Dobio sam UPS Mustek 600 bez baterije koji sam resio da vezem za akumulator od auta i dodatno hladjenje da ubacim da hladi FETove, i imam jednu nedoumicu, prikljucio sam ga na napajanje (znaci samo kabal od napajanja utakao u struju) i kada ga starujem ne svetli zelena lampica, ne daje nikakav signal, da li je on crkao ili je problem do akumulatora, posto ga nema, ili mora neki potrosac da bude prikljucen da bih ga startovao?

Ako je u pitanju takozvani online UPS onda mu je neophodna baterija da bi funkcionisao.

Ne mogu ti nista sa sigurnoscu reci osim da je Mustek krrr firma.

@Ribizla
Da li je Mustek krrr ili ne ne znam, ali evo kod mene jedan 600USB star ~4 godine radi ako sat. Jednom sam menjao bateriju (smesna cena). Za sada (kuc-kuc) klikce i prebacuje bez greske kod svakog pada napona,... da ga ne ureknem.

Pozdrav.

Ima li promene na polju softverske podrške za Mustek UPS? Poslednji put kad sam se interesovao bio je neki java nazovi program koji je prestajao da radi posle restarta.

@strela, ne kazem ima i moj komsija ficu vec vise od 30 godina - al ne bi ja nesto ta kola...

@Ribizla:
I ja bi Tesla Roadster, ali ne daju za eksere... Verovatno covek nema za novi APC, pa da ne brine...

ako vec hoces da se igras nakaci na neki komp/nekog potrosaca pa probaj...ovako samo i da radi nisam siguran da ces uspeti da to isprobas

Vrh Dno