Paja je napisao(la):Krsh ko krshKoliko para - toliko muzike...
Ja bih ipak ustedeo jos malo para i kupio APC (eventualno, za manje pare PCM)...
Sto se regulatora napona tice, mislim da se kod nas prodaje samo jedan model - APC LE1200I.
Probao sam ga - odlican je, po merenjima koje sam radio sa drugarom od 180-280V daje napon "upotrebljiv" za racunar.
Sto se tice surge-arrest uredjaja tice, sve zavisi sta se stiti. Modeli koji su po meni interesantni su:
APC P5B-GR - samo strujna zastita (5xshuko),
APC P5BT-GR - struja (5xshuko)+ telefonska linija, i moj omiljeni
APC P8VNT3-GR - struja (8xshuko, 4xalways on, zastita za video signal - kablovski model, recimo, zastita za ADSL i TF liniju, + zastita za mrezu).
Ovaj poslednji je trenutno na nekom snizenju, tako da je cena ispod 40EUR. (Prva dva kostaju ispod 20EUR).
Imam informguard OD PREKO 1KW.
Modeli koji su po meni interesantni su:
APC P5B-GR - samo strujna zastita (5xshuko),
APC P5BT-GR - struja (5xshuko)+ telefonska linija, i moj omiljeni
APC P8VNT3-GR - struja (8xshuko, 4xalways on, zastita za video signal - kablovski model, recimo, zastita za ADSL i TF liniju, + zastita za mrezu).
Ovaj poslednji je trenutno na nekom snizenju, tako da je cena ispod 40EUR. (Prva dva kostaju ispod 20EUR).
Na sta mislis kad kazes da je napon primetno stabilniji? Kad je na bateriji ili bolje pegla napon?
Uzeo bih ja inform od 1000VA, ne moze manji kad sam stavio od druga 500VA(napajanje chief 620w) radi ali kad predje na bateriju samo li pokrenes nesto 3d odmah iskljuci.
E da i sta sve ima na "guzi" od uticnica taj od 1000VA? Ne mogu da nadjem sliku nigde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari